facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handboogsport

Handboogsport

Info

Welkom op de officiële Facebook-pagina van de Nederlandse Handboog Bond. We ♥ Handboogsport! /// Official page of the Dutch Archery Federation.

Geschiedenis

De Nederlandse Handboog Bond (NHB) vertegenwoordigt 10.000 handboogsporters en 245 verenigingen. Als nationale sportbond is de NHB lid van sportkoepel NOC*NSF en de internationale handboogsportbond World Archery.

Handboogschieten is een Olympische sport en Nederlandse handboogsporters zijn op internationale podia succesvol; Nederland heeft talentvolle coaches en imponeert met haar groep opkomende jonge topsporters. Die jonge topsporters oogsten de afgelopen jaren op internationale jeugdtoernooien grote successen en bereiden zich nu voor op Londen 2012 en Rio 2016.



"Handboogsport Nederland, de Nederlandse Handboog bond voor handboogschutters in Nederland. Van recreatieve schutters tot topsporters, alles over opleidingen, wedstrijden en de sport."
Adres:
Telefoonnummer: +31 (0) 26 48 34 700
Stad: Arnhem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: NHB kalender, NHB ranglijst, Handboogsport Nederland, Mijn handboogsport, Boogschieten workshop, Boogschieten Nijmegen, NHB uitslagen, Handboog pijlen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Handboogsport.

Arnhem boogschietterein

openingstijden, locatie, vervoer. Handboogsport adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Handboogsport. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Handboogsport delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid