facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hand(ig)werk

Hand(ig)werk

Info

Verrassend in scrapbook en handvaardigheidsartikelen

Voorlopig zijn we op maandagmiddag gesloten
Per ingang van 22september 2014

Geschiedenis

Hand(ig)werk bestaat sinds 1996 en sinds oktober 2008 is Hand(ig)werk te vinden een nieuw en groter pand aan in het centrum van Uithoorn. De 12 jaar daarvoor was Hand(ig)werk gevestigd op de Dorpsstraat in Uithoorn. Onze nieuwe winkel is een stuk ruimer en zodoende kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Assortiment

Onze winkel bestaat sinds mei 1996 en is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot de hobby- en scrapbookspecialist van Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Zo kunt u bij ons terecht voor acrylverf, klei, mozaiek, sieraden, ponsen, lint, algemene hobbyartikelen zoals lijm en scharen en een breed assortiment aan scrapbookmaterialen. Momenteel biedt handigwerk meer dan 1250 verschillende scrapbookvellen en meer dan 450 soorten cardstock aan. Daarnaast hebben wij een zeer grote collectie aan albums op voorraad. Sinds september 2009 voert Hand(ig)werk ook een breed assortiment aan Royal Talens producten (o.a Van Gogh en Amsterdam).

U bent van harte welkom in het Winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn. De nieuwe locatie is slechts op een steenworp afstand van het dorpscentrum van Uithoorn. Hand(ig)werk is gelegen aan buitenkant van het winkelcentrum, naast Uitzendbureau Randstad en vlak bij ‘t Theehuis. Ook modewinkel Blok is aan hetzelfde plein gevestigd.

Adres: Amstelplein 69, 1421SB Uithoorn
Telefoonnummer: +31297533367
Stad: Uithoorn
Route: Amstelplein 69
Postcode: 1421SB



op zoek naar gerelateerd: fournituren aalsmeer, handwerkwinkel amstelveen, hobbywinkel amstelveen, piet uithoorn, stoffenwinkel mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan Piet Naaimachines Johan Piet Naaimachines 252 meter Zojuist een naaimachine gekocht, voelt goed. Eerlijke voorlichting, enthousiaste ges...
Moonkaarten zelfgemaakte kaarten Moonkaarten zelfgemaakte kaarten 795 meter Ik maak heel veel kaarten en verkoop de kaarten via mijn webshop. Je kunt ook een ver...
Crafty Cutter SVG Crafty Cutter SVG 1 km Our shop focuses on high quality digital designs for Cricut and Silhouette crafters. ...
Recensies
Te vol en bijna nergens meer te vinden. Weg met het internet. Hier moet je zijn voor al je hobby artikelen. Help mee om zulke zaken open te houden. Had ik al gezegd weg met het internet bestellen!
Wat een klant onvriendelijke winkel, ga hier absoluut nooit meer heen. Had 2 penselen en potloden gekocht maar had achteraf de potloden set niet nodig. Wilde deze graag terugbrengen staat ook op de bon binnen 14dagen maar nu wegens corona kan je als consument dus niks meer terugbrengen. Voortaan maar gewoon weer online bestellen en deze lokale ondernemer krijgt van mij geen cent meer.
Zeer afwisselende collectie en deskundig vriendelijk personeel, wol, scrapbook, papier, verf, houten spullen, enz
Winkel barstensvol met leuke spullen en het personeel is uiterst deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ze denken met je mee. Ook nog diverse leuke workshops in kleine groepjes waar je enthousiast wordt geholpen als dat nodig is. Echt een tien geef ik deze winkel.
Super leuk en schattig winkeltje! Je kan hier echt van alles vinden om mee te knutselen. Ook hebben ze veel kennis en helpen ze je graag met jou ideeën! Echt een aanrader :
Aardige vrouw achter de kassa die je ook graag van informatie verschaft als je die nodig hebt. Veel keuze in producten. Maar het winkeltje is relatief klein en smal. Verder gewoon een leuke winkel. Je kan er van alles vinden om te knutselen en lekker creatief bezig te zijn. Maar ook materialen om te tekenen en schilderen. Leuk winkeltje.
Blij met deze winkel in Uithoorn! Je wordt goed geholpen, en krijgt vakkundig advies als je vragen hebt.
Gezellige knutsel winkel, ik werd prima geholpen. Niets zo onweerstaanbaar als een opa die crepe papier voor zijn klein dochter haalt.
Supergezellig en leuk hobby/ handwerk winkeltje. Lief, vrolijk en behulpzaam personeel. Weer komen hier zeer graag en gaan nooit met lege handen naar huis. Zo veel leuks voor verschillende hobby's :
Fijne winkel prima geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid