facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hand en Ziel - De kunst van ontspanning

Hand en Ziel - De kunst van ontspanning

Info

Hand en Ziel is de praktijk waarin ontspanning voorop staat. Want pas als je volledige ontspanning kan ervaren leer je weer om te zien wie je mag zijn! Ervaart zelf wat de volledige ontspanning voor je kan doen…. Want je bent het waard!

Geschiedenis

Hand en Ziel is de praktijk waarin ontspanning voorop staat. Want pas als je volledig ontspanning kan ervaren leer je weer om te zien wie je mag zijn! Dit bereiken we door middel van Reiki, energetische massages en relaxatietherapie. Deze technieken zijn goed voor om gewoon lekker te ontspannen, maar het helpt je ook bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en is onder andere ook goed voor stressverlichting, emotionele-, psychische-, fysieke- en chronische (pijn) klachten, burn- en bore out, depressie enz..

​Ervaart zelf wat de volledige ontspanning voor je kan doen…. Want je bent het waard om te zijn wie je bent!

Adres: Burgemeester van den Boschlaan 3, 3956 BM Leersum
Telefoonnummer: 06 347 38 444
Stad: Leersum
Route: Burgemeester van den Boschlaan 3
Postcode: 3956 BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MooiHeel MooiHeel 14 km MooiHeel heeft als ideaal om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid