facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hamster Capital

Hamster Capital

Info

Whether you’re a start-up, seasoned VC, or new investor we know how challenging it can be to find the right funding and investment opportunity. Join the network!



"Pets Place Purmerend is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Nijlstraat 63, 1448 Purmerend
Stad: Purmerend
Route: Nijlstraat 63
Postcode: 1448


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friendz & Magz Friendz & Magz 2 km Wij maken apps en digitale magazines voor communities groter dan 25.000 leden! Made w...
Technoberg IT Services Technoberg IT Services 5 km Inmiddels contact ehad met bedrijf, stalking is resultat van andere partij, wordt opg...
Recensies
Jullie ook een fijne dierendag 04/10/2022 Pootje en koppie van Maya en Mores………… . Bedankt voor de catsnacks. Vandaag 15/02/2023 nog 2 foto’s toegevoegd van Mores. De vacht van Mores moest even gezien laten worden.
Fijne service, hebben wat je nodig hebt als dierenliefhebber! Deskundigheid aanwezig! Topzaak in Purmerend!
Ik koop hier altijd mijn spullen voor hem al mijn huisdieren die ik gaat heb zeer goede service, en altijd even vriendelijk. Daarnaast als ze iets niet in huis hebben wordt het besteld en is het ook snel leverbaar Kortom topwinkel.
Ze hebben veel, wat ze niet hebben kunnen ze voor je bestellen. Altijd goede tips en een welkom gevoel.
Dit is een hele prettige klantvriendelijke winkel met Super Man en Vrouw die altijd behulpzaam zijn, ook als je iets niet kan lezen dan doen zij dat voor je, ouderdom komt met gebreken ook wat de ogen betreft. Mijn Guusje is blij met deze winkel. Ik ook dus de familie is blij.
Vriendelijk en hulpzaam personeel, nemen de tijd voor je ,grandioos en goeie spullen,ik ga nergens anders heen ...alles overzichtelijk.
Vis aas gekocht hebben ook hengels en dobber en zo
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Ruim assortiment, ook in "levend" voer zoals muggenlarven,tubifex,artemia maar ook wormen voor de axolotls.je kunt er ook mee vissen hoor.
Geweldige mensen...altijd staan ze klaar voor iedereen voor hulp en advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid