facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hampshire Hotel - Mooi Veluwe

Adres: Garderenseweg 154, 3881 NC Koudhoorn, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31577462588
Stad: Koudhoorn
Route: Garderenseweg 154
Postcode: 3881 NC



op zoek naar gerelateerd: Fletcher Hotel Mooi Veluwe menukaart, Hotel Mooi Veluwe reviews, Fletcher Hotel Veluwe, Fletcher Hotel Veluwe aanbieding, Fletcher Hotels, Mooi Veluwe Putten, Fletcher Hotel Mooi Veluwe inchecken, Fletcher Hotel Putten arrangement
Recensies
Afgelopen Zaterdag in Fletcher Mooi Veluwe verbleven. Bij aankomst zat de dame van de receptie te lunchen aan de receptiebalie Servicebranche? ga even in de BO zitten als je eet?. Ik stoorde duidelijk in haar lunch en ze was zeer onvriendelijk. Incheck kon alleen eerder met 15 euro extra. Ik maakte duidelijk dat eerder inchecken niet nodig was, maar ik wel graag de gehuurde fiets wil ophalen. Nou dat kon dan nog wel. Onvriendelijkheid bleef aanwezig, korte norse uitleg over de fiets. Bij het uiteindelijke incheck moment een kwartier voor de deur op de nachtportier moeten wachten, geen uitleg over de kamers, wifi, ontbijt etc. Pas mee en kamernummer gegeven. Thats' it. Aankomst in de kamer, het is zo groot als een bezemkast, Harry Potter had zich er thuis gevoeld. Op de site staat dat het een tweepersoonskamer is, maar het bed is een anderhalfslapertje, alleen groot genoeg voor twee echt kleine mensen. Er was ook geen waterkoker aanwezig. Dus niks om even een kop thee o.i.d. te maken bij binnekomst of in de ochtend. De badkamer is oud en karig en in de voegen zit zwarte schimmel. Bij uitcheck tien minuten staan wachten op iemand die kwam helpen, kwam niet, toen maar pas neer gelegd en gewoon vertrokken.
In de bossen van Putten richting Garderen mooie locatie. Niet in hotel verbleven. Alleen op terras high tea gebruikt. Service was niet verwelkomend. Ook niet voor de gasten om ons heen. Arriverende hotelgasten konden/moesten zigzaggend over terras, langs parasolvoeten en tafels met rolkoffertje op zoek naar receptie. Niet handig voor slecht te been zijnden. En het was een wat oudere publiek voornamelijk. Toilet stond blank lekkage? Eten en drinken: Wij hebben een high tea gebruikt. De bediening was correct maar niet verwelkomend. De tea was teleurstellend. Kant en klare mini muffins en smakelijkoos perzikcakeje zo uit de vriezer, ontdooid. Waarschijnlijk gold dat ook voor de overige zoetigheid. De hartige hapjes waren wat beter, de belegde broodjes waren vers. De warme hapjes waren lauw al direct bij serveren de fruitsalade die ietsje later werd geserveerd smaakte allemaal hetzelfde geen onderscheid te maken in soort fruit qua smaak wel leuke theepot. Maar waarom dan weer zakjes Lipton thee in een glaasje, 1 zakje per smaak? En geen uitleg over wat op etagière lag. Bij een actieprijs is het oké. Maar wanneer je volle pond moet betalen is het zeer zeker niet de moeite waard. Prijzen op menukaart sowieso hoog. Nee, geen aanrader. Ga naar een leuke theetuin of restaurant waar ze meer aandacht besteden aan de high tea producten!
Eenvoudige comfort kamer, maar wel met een heerlijk afgeschermd terras. Het hotel is ruim opgezet in een super mooie omgeving. Een mooie plek om even bij te tanken van de dagelijkse hectiek. Kamers: Comfort kamer is eenvoudig en heeft geen koffie- en thee faciliteiten in tegenstelling tot de duurdere kamers. Dus goed opletten bij het boeken welke kamer je kiest!
Voor een overnachting goed te doen , kamers heel eenvoudig ingericht , geen luxe . Wel zeer schoon . Vriendelijk personeel , goed verzorgd ontbijt . Ruime parkeerplaats . De locatie is mooi en midden in de bossen . Heerlijk rustig .Kamers: 3/5
Positief: Het hotel ligt prachtig in de bossen. Prima gratis parkeergelegenheid. Buiten voor de entree een fijn terras voor een drankje en / of hapje. Ontbijtbuffet is prima. Negatief: mevrouw bij het inchecken was niet klantvriendelijk. Meerdere discussies met verschillende klanten aangegaan op behoorlijke toon terwijl er ook een lange rij stond. Kamers zijn absoluut ondermaats. Zowel slijtage als hygiëne liet te wensen over. Denk bijvoorbeeld aan het oude, vuile douchegordijn wat er hangt. Ook geen airco aanwezig en hierdoor onaangename temperatuur buiten was het rond de 29 graden. Daarom twee sterren.
Hotel is prima voor de prijs. Kamer eas simpel, maar prima voor de prijs. Tijdens het verblijf was er in de nacht en ochtend noodweer code rood in diverse delen van het land. Door de extreme regenval kwam er water langs de schuifdeur aan de binnenkant naar binnen.Kamers: 3/5
Ondanks dat we geboekt hadden via een actie en dus zeer lage prijs was de kamer prima, begane grond met een terrasje mocht wel eens een schoongespoten worden. Goede bedden, TV werkte, badkamer was jaren 80, beetje klein en weinig ruimte voor je spullen, maar erg schoon! Ook is een kapstok voor je natte spullen wel handig... Al met al waren wij tevreden. Ook de ontvangst was zeer aardig, receptioniste deed erg haar best en was beslist vriendelijk en behulpzaam. Compliment. Het eten is natuurlijk niet álá 3 Michelinsterren, maar wel smakelijk. Onze biefstukpuntjes waren erg doorbakken, na dit gemeld te hebben kregen we meteen 3 grote biefstukken hiervoor in de plaats en 2 glazen wijn van het huis. Perfect opgelost! Ik ben vaak verbaasd over de klachten, natuurlijk moet het schoon zijn, maar voor de zeer lage kamerprijzen kun je geen Hilton verwachten toch? Wij logeren regelmatig in een Fletcher en misschien hebben wij geluk, maar tot nu toe altijd goede kamers. De gebouwen en vloerbedekkingen zijn niet vlekkeloos, daar ligt nog wel een taak. Wij hebben genoten van de mooie omgeving en onze mini-break!
De reviews vooraf gelezen en daar schrokken we toch wel van. Maar we wilden het zelf ondervinden. De kamers zijn inderdaad erg klein en gedateerd. De mogelijkheid om koffie/thee te zetten is echt een gemis. Het diner is erg eenvoudig en prijs kwaliteit is niet in balans. Veel te duur voor wat je krijgt. Personeel is vriendelijk, we moesten wel een half uur wachten bij t inchecken wat ik wel heel vreemd vond. Kortom geen fletcherhotels meer voor ons. Ben er wel klaar mee !
Ik heb bij alle punten hierboven 1 ster ingevuld maar in werkelijkheid weten wij dit niet. Onbewust een nachtje Fletcher geboekt om te proberen, eerder een slechte ervaring meegemaakt! Zondagavond toch even de reviews gelezen we zouden van maandag op dinsdag overnachten, wij zijn ZO erg geschrokken van de reviews zoals; wij hebben bedwantsen geconstateerd en mijn vrouw is hierdoor gebeten; overal vieze vieze vlekken op het tapijt; voedselvergiftiging. Zonder na te denken onze reservering geannuleerd, volgende dag factuur in de mail of ik even de overnachting wilde betalen want ik was te laat met betalen, ik durfde er niet heen en werd misselijk van de gedachte dat ik daar moest gaan slapen.. Een vriendelijke mail gestuurd of ze mij tegemoet wilde komen, geannuleerd in een hevige toestand na reviews gelezen te hebben, je moet betalen of het zelf ervaren kreeg ik terug.. Na 2 nare ervaringen laten wij Fletcher links liggen en raden wij dit zeker niemand aan, alles aan die keten is te mooi om waar te zijn en het draait ze om geld, ik heb die overnachting betaald maar het is ze zeker niet gegund!!! Tuurlijk hoop ik op een oplossing maar…… Ik verwacht het niet! Ga er niet heen! Don’t go to this Hotel Fletcher Hotel Mooi Veluwe!
De locatie en omgeving van dit hotel zijn werkelijk prachtig. Als je veel wilt wandelen of fietsen in een prachtige, bosrijke omgeving is dit een toplocatie om te verblijven. Zorg er alleen voor dat je niet teveel in het hotel bent. Het binnenlopen van het hotel was een behoorlijke tegenvaller. Het interieur deed ons een beetje denken aan een bejaardencentrum geheel gebouwd en ontworpen in Oost-Duitse DDR stijl. Er werden tijdens ons verblijf toevallig ook meerdere tourbussen met bejaarde Duitse babyboomers aangevoerd, dus dat bevestigde ironisch genoeg het beeld wel een beetje. De hotelkamers hebben versleten en verkleurde vloerbedekking met oude vlekken en het sanitair maakte een wat groezelige vergeelde indruk Niet ten nadele naar de schoonmakers trouwens die wel heel vriendelijk waren en hun best deden alles goed schoon te maken. Verder staan er afgedankte radiatoren in de binnentuin zie foto en ook is er een enorm ratelend apparaat op het dak die de fijne natuurgeluiden eens per ong. 10 minuten een abrupt halt toe roept met een luid kraakgeluid. Geen idee wat het is, lijkt op een 40 jaar oude boiler om het hotel van warm water te voorzien of iets dergelijks. Voor deze kwaliteit mag je eigenlijk geen 300 euro vragen voor 2 nachtjes vind ik. De bedden zijn verder prima en ondanks dat er geen tweepersoonsbed meer beschikbaar was voor ons, heeft het personeel toch de twee eenpersoonsbedden die beschikbaar waren tegen elkaar aangeschoven. Dat was attent. Voor twee dagen was het al met al een prima verblijf maar vooral omdat we niet veel in het hotel zijn geweest. Het hotel zelf is erg gedateerd en komt niet overeen met de luxueuze uitstraling die de fotos op de website beloven. Er is qua voorzieningen een barretje en een restaurant maar verder ook niets bijzonders. De locatie en omgeving maken erg veel goed. Misschien kom ik om die reden nog een keer terug over enkele decennia, wanneer ik ook met pensioen kan net als alle andere gasten. Activiteiten in de buurt: Wandelen, fietsen, e-chopper rijden, paardrijden en noem maar op. Alle dingen die fijn zijn om te doen in een bosrijke omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid