facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hammer Computers B.V.

Hammer Computers B.V.

Info

Welkom bij Hammer Computers

Geschiedenis

Hammer Computers is dé specialist voor al uw ICT uitdagingen. Van het installeren van uw computer of internetverbinding thuis, tot het volledig aanleggen van een netwerk op uw zaak. Wij werken zowel voor particulieren als voor MKB bedrijven in heel Gelderland en nemen graag uw zorg op het gebied van ICT uit handen.

Ons ervaren team staat voor u klaar in onze ruime werkplaats of desgewenst bij u thuis. Bij onze werkplaats hebben wij tevens een winkel waar u een uitgebreid en compleet assortiment aan computers en randaccessoires vindt. Het team heeft de benodigde certificering om al uw problemen vakkundig aan te pakken én bovenal: op te lossen!

Bij Hammer Computers schrijven wij SERVICE met hoofdletters en vetgedrukt. Omdat wij willen dat u onze service ook echt ervaart. Daarom kunt u ons ook 7 dagen per week bereiken en bieden wij reparatiemogelijkheden aan huis. Dit alles binnen 48 uur. Dat vinden wij nou SERVICE!




"Hammer IT Services B.V. is een alleskunner op computergebied, gevestigd in Zevenaar.Voor al uw reparaties kunt u bij Hammer IT Services B.V. terecht, variërend van het verwijderen van virussen tot het repareren van uw tablet scherm. Hammer IT Services B.V. is bovendien bekend met alle merken en vaak in dienst voor verzekeraars. Een uitstekende keuze voor al uw reparaties.Wat Hammer IT Services B.V. daarnaast onderscheid van anderen is hun 48-uurs reparatie service. U heeft uw laptop, computer, telefoon of iPad gegarandeerd weer werkend in handen na 48 uur.Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Hammer IT Services B.V. in Zevenaar."
Adres: Mozartlaan 4, 6904 GG Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316 34 55 53
Stad: Zevenaar
Route: Mozartlaan 4
Postcode: 6904 GG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Computer reparatie Zevenaar, Computerwinkel Duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hureka Hureka 517 meter nog een van de weinige winkels waar je nog terecht kunt voor elektronica spul en als ...
Recensies
Vakkundig vriendelijk personeel, al vaker nodig gehad, blij dat ze bij mij in de buurt zitten. Vandaag 28-07-2022 een toetsenbord gekocht, wederom snel en goed geholpen door personeel.
Mijn pc is kapot geweest. Gisteren gebracht vandaag klaar. Echt een top service
Al jaren kom ik bij Hammer Computers naar volle tevredenheid voor diverse diensten nieuwe laptop, reparatie, virusbescherming etc.. Ik vind het een super fijn bedrijf! Meedenken, vriendelijk, kundig personeel met name veel contact met Robin en houden zich aan de afspraak. Aan te bevelen dus!
Nadat ik een ongelukje met mijn koffie had met mijn nieuwe apple macbook pro.. en ik zelf even de spatiebalk ertussen uit had gehaald om het droog te deppen, raakte ik een beetje in paniek. Ik kreeg hem er niet meer in, het is een heel lastig en raar systeem, en ik was al bang dat ik iets verbogen zou hebben toen ik hem er zelf weer in probeerde te klikken...Help! Ook deAmac wilde er niet zomaar aan om dit te gaan maken, dit moest opgestuurd worden naar de technische dienst in Utrecht, 4 weken wachttijd! Als zelfstandig ondernemer ben ik van mijn computer afhankelijk.. ik kan hem echt niet zo lang missen! Gelukkig vond mijn man Hammer computers. Ik mocht meteen langskomen en hij zou even kijken of hij het voor elkaar kon krijgen. Daar aangekomen ik kon gratis recht voor de deur parkeren werd ik meteen geholpen door een uiterst sympathieke jongeman. Het was een priegelwerk maar mijn spatiebalk zit er weer in en werkt geheel naar behoren!! Wat een super service! Zo blij ermee! Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen ook met een apple om bij Hammer Computers langs te gaan!
Prima ''hulp op afstand'' dienstverlening.
Zeer snelle service! Er wordt reclame gemaakt dat het probleem binnen 48 uur verholpen is. Dit was bij mij al ruim binnen 24 uur.
Klein winkeltje. Handig voor als je een kabeltje nodig hebt. Bieden ondersteuning voor particulieren en bedrijven. Maar een computer zou ik er niet zo snel kopen.
Prima service! Vriendelijk en zeer snel geholpen. Scherm van telefoon kapot wilde hem 4 uur later weer ophalen zoals besproken maar na 45 minuten al gebeld dat hij klaar is. Helemaal top!
Voor nu 5 sterren. Rest moet ik nog ervaren als zich iets voor doet. Heb net een laptop bij hun gekocht op 2 december 2021.
Super goede service altijd hier. Problemen waar je zelf je haren voor uittrekt en je pc voor in de vijver wil gooien worden hier telkens weer opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid