facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Halloweenfair West-Friesland Festival

Halloweenfair West-Friesland Festival

Info

Halloweenfair West-Friesland Festival. Thema event voor kids met een gezellige braderie, spelletjes, workshops, een spookdoolhof en live entertainment

Geschiedenis

Persbericht

Voor de derde maal Griezel festival in West-Friesland

Op 14 en 15 oktober gaat alweer de derde editie van Halloweenfair West-Friesland Festival van start op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. Een tweedaags buitenevenement in het thema Halloween, waar de kinderen vele uurtjes zoet kunnen zijn.

Georganiseerd door Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland *StecWF uit Enkhuizen en haar vrijwilligers.

Het festivalterrein is gelegen op een afgezet gebied van Camping de Gouwe Stek/Blote Voetenpad in Bovenkarspel. Het terrein en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween wereld. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Dit, met een super gezellige braderie met kindgerelateerde producten maar ook leuke producten voor de ouders.

Met vele handgemaakte spellen als “Botjes vangen”, “oogbal gooien”, “Mep de Minion”,en “Poco Loco”. Verder is er een spannend spookdoolhof, Pompoen boogschieten, Marshmallows maken, schminken, pompoenen snijden en kan men zich laten verrassen door de verrassende voorspellingen van de Waarzegheks.

Met live entertainment van de getalenteerde oud Enkhuizer Eddie Wester, de Bottle up and Go! band, Theater Academie Enkhuizen, goochelaar Jorido, Kinderkoor Sunshine, Elise van der Deure en Hans Malagride, Jessica Sengers, Donna Roos, Claude en Sathi Kiambe en vele anderen.

Zaterdagavond wordt het terrein sfeervol verlicht, met een avondbraderie, een fantastische Poi Show en een daverend Halloween muziekspecial van de welbekende band uit de regio “What About Bob?”.

Ook kan men coole prijzen winnen met bijvoorbeeld de eerste Miss & Mr. Halloween verkiezing” van West-Friesland of “Raad het woordspel”.

Verder is er genoeg lekkers te eten en te drinken in de kantine en anders uiteraard gewoon bij een van de eetstands buiten of bij de Heksenboet.

Meer info en programma: halloweenfair-westfriesland.nl
You Tube: https://youtu.be/nYrE-DiUCkE en https://youtu.be/plhjXtO2-GU

Onze taak

Samen, met vele vrijwilligers, organisaties en ondernemingen iets moois opzetten

Producten

Persbericht

Voor de vierde maal Halloweenfair West-Friesland in bovenkarspel
Halloweenfair West-Friesland Festival, ondertussen een begrip geworden in West-Friesland, gaat op 13 en 14 oktober voor de vierde maal van start op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel.

Het festivalterrein is gelegen op een afgezet gebied en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween Wereld. Alles staat dan klaar om weer duizenden bezoekers uit heel Nederland te ontvangen. Een beetje eng, maar met een knipoog, waar jong en oud vele uurtjes zoet kunnen zijn.

Met een super gezellige braderie met 50 standhouders, lekker eten, live entertainment en ruim 15 activiteiten als “Mep de Minion”, “Pompoen boogschieten”, “Vlammen doven” en “Botjes vangen”.

Met Marshmallows roosteren, schminken, pompoenen snijden en een spannend spookdoolhof, wat zaterdagavond samen met het sfeervol verlichte terrein voor de volwassenen een beetje spannender zal zijn.

Maak ook kans op de befaamde Koentje Pompoentje bokaal met de Miss & Mr. Halloween verkiezing”.

Kom je ook? Doe je mee?

Info: www.halloweenfair-westfriesland.nl



"Onderdeel van www.stecwf,nl"
Adres: De Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0612949547
moc.liamg@fwcets
Stad: Bovenkarspel
Route: De Gouw 11
Postcode: 1611 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intocht Bovenkarspel Intocht Bovenkarspel 923 meter Zondag 18 november 2018 om 13.30 uur verwelkomen wij Sint Nicolaas en zijn pieten in ...
Broekerhavenvrijmarkt Broekerhavenvrijmarkt 2 km De Broekerhaven vrij markt
Recensies
Had zoveel meer kunnen zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid