facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hallo Schiedam

Hallo Schiedam

Info

Op deze pagina lees je verhalen van Schiedammers. Hallo Schiedam! begon tijdens de tentoonstelling Vaandels & Verhalen in het Stedelijk Museum Schiedam. Tekst en beeld door Stedelijk Museum Schiedam.

Geschiedenis

Maak kennis met Schiedam, Schiedammers en het Stedelijk Museum Schiedam via Hallo Schiedam! In aansluiting op de tentoonstellingen in het SMS vertellen Schiedammers over wat hun bezighoudt. Te beginnen bij Vaandels en Verhalen: hoe beleven Schiedammers hun verenigingsleven?



"Bij HEMA Schiedam maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Hoogstraat 112, 3111HL Schiedam
Stad: Schiedam
Route: Hoogstraat 112
Postcode: 3111HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nieuwe Palmboom De Nieuwe Palmboom 524 meter Wat een molens heeft Schiedam! leuk om even binnen te kijken
Recensies
Ik ben hier met mijn kinderen geweest , de oudste van 8 werd aangesproken door 2 medewerkers terwijl ik iets verop was. Wat hij aan het doen was of hij niet naar school hoeft studie dag dat hij met zijn ogen moet kijken en niks mag aanraken. Er zou eens een kinderverbod moeten komen voor dit winkel , ik heb de medewerker gesproken dat mijn kinderen geen kleine kinderen zijn en vest voorzichtig met me meelopen. Ze vertelden dat ze geen troep willen opruimen en gingen verder rodelen achter me heb mijn dingen die ik had genomen betaald en ben weg noot meer zal ik hier winkelen.
Ben hier net geweest speciaal voor de ijscoffee van de Hema precies een half uur voor de sluitingstijd en mij is verteld dat hij al een uur geleden schoongemaakt heeft omdat het rustig is. Dit vind ik dus heel apart want sluitingstijd is sluitingstijd en ben daarvoor helemaal daarnaartoe geweest, dus vind het heel erg jammer en onprofessioneel!
Als je dus tussen 9:00 en 10:00 uur alleen een kopje koffie neemt betaal je € 2,50 terwijl je vanaf € 1,25 een ontbijt met koffie hebt. Raar toch? Koffie is ziet eruit als thee en is slap.
Ook als gebruiker restaurant moet je betalen voor toilet.
Ben vandaag geweest in de Passage en dacht even een pauze en wat drinken. Er was een vrouw met oorontsteking die bijna niks hoorde aan de kassa, ze liet me niet uitpraten, nadat ik een ijskoffie zonder slagroom wilden ging ze gelijk een ijskoffie met slagroom maken, ze tikte het daarna in en dacht oh ja je wilde zonder slagroom en ging die gelijk maken, ik wilde nog een warme chocolademelk met slagroom die kon ik pas na 6 min vragen en er stond nog een lange rij achter me. Er waren 4 personen bij het gedeelte van eten en drinken en een hele oude vrouw bij de wc. Ik dacht ipv van die vrouw die zelf bijna niet hoort of je niet laat uitpraten, beter iemand anders voor de kassa. Ik woon zelf in Vlaardingen en hier is het veeeeel beter dan de Hema in de Passage.
Koffie met een tompoes genomen,bij de kassa om slagroom gevraagd. Kreeg slagroom uit een spuitbus. Doordat ik moest wachten op de koffie,was de slagroom uitgelopen. Toen ik vroeg waarom deze slagroom en niet uit de machine,zei de medewerkster dat deze stuk is. Mischien gelijk mededelen??? Kreeg als antwoord,ja ja????
Klantenservice moet naar een cursus. Wat werd ik onvriendelijk behandeld toen ik wat terug wilde brengen wat ik per post gekregen had. Volgens haar moest ik de pakbon mee nemen. Ik had alleen de factuur. Ging helemaal twijfelen. Thuisgekomen weer gechecked. Bestel heel veel bij de Hema. Mijn favo zaak. Gordijnen kleden kinderkleding. Maar bestel nu al Met tegenzin.
Waardeloze horeca, lange wachtrijen en koffie to Go is er niet omdat de to go cupjes al weken op zijn.
Onvriendelijk personeel/service. Ik had online voedingsbh's gekocht mr in de verkeerde maat. Het was niet makkelijk of onduidelijk hoe ik ze kon ruilen, op de bon stond dat ik naar de winkel moest dus dit deed ik dan ook. In de winkel met mijn baby van 1 maand oud stuurden ze me eigenlijk terug nr huis omdat het een online bestelling was en toen ik zei dat dat niet lukte en onduidelijk was stuurde ze mij naar de HEMA in het centrum van Rdam... omdat zij geen voedingsbh's voerden en in het centrum wel. Dat kun je online nergens teruglezen. Toen ik er uiteindelijk voor koos om ze dan mr bij hun in schiedamse passage te retourneren omdat het voor mij niet handig was bleven ze herhalen dat het niet handig was voor hun omdat zij nu opgescheept zaten met 3 voedingsbh's en dat het een groot bedrag was voor hun om terug te geven uit hun kassa. Is dat mijn probleem?...... Ik werd lelijk aangekeken alsof ik iets ergs van ze vroeg. Ik werd ook niet normaal meer gegroet toen ik wegging. Hele vreemde, nare en onvriendelijk service naar mijn mening.
Nare onvriendelijke personeel en de manager moet echt direct moet vervangen worden want die is niet zoals die hoort te zijn! Ze behandelen hun klanten heel slecht en hier moet echt naar gekeken worden! Dit kan zo niet langer meer! Hema lees aub de reviews en doe er wat aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid