facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hakvoort Professional

Hakvoort Professional

Info

Hakvoort Professional B.V. is leverancier van horeca- en grootkeukenapparatuur.

Geschiedenis

Met gepaste trots mag Hakvoort Professional zich de grootste totaalleverancier voor de horeca- en grootkeuken noemen. Wij leveren doordachte keuken-concepten en kwaliteitsapparatuur voor de veeleisende professional. In één van onze 6 showrooms – verspreid door het hele land – kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma. Onze adviseurs staan voor u klaar met gedegen advies en passende oplossingen. Uiteraard behoort een vrijblijvend bezoek bij u op locatie tot de mogelijk. Van oriëntatie tot plaatsing en 24/7 service, we begeleiden u bij het hele traject. Onze klanten kunnen rekenen op de ervaring die wij in meer dan 50 jaar hebben opgedaan.

Producten

Onder andere: koel- en vriesapparatuur, friteuses en bakwanden, grills, vaatwassers, keukenmachines, werktafels en spoeltafels, afzuiging, steamers, ovens, pizza apparatuur, saladebuffetten, outdoor cooking, opslag en transport en klein horeca materiaal.



"Wij zijn sinds 1965 dé horeca en grootkeuken specialist van Nederland. Waar u ook naar op zoek bent: in één van onze zes moderne showrooms in Nederland kunt u zich oriënteren en laten inspireren door ons uitgebreide assortiment horeca apparatuur. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; bij ons vindt u alles voor de professionele gebruiker."
Adres: Platinaweg 21, 8304 BL Emmeloord
Telefoonnummer: 0527-635635
ln.orpkah@ofni
Stad: Emmeloord
Route: Platinaweg 21
Postcode: 8304 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: hakvoort professional bv amsterdam, hakvoort rotterdam, hakvoort professional bv amstel business park, hakvoort groningen, hakvoort onderdelen, hakvoort service, hakvoort venlo, hakvoort vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Ons in de Wellerwaard Bij Ons in de Wellerwaard 6 km Gezellige bediening, mooie locatie. Eten is mwah. Erg simpel en er zit totaal geen l...
Recensies
Nieuwe vaatwasser nodig, Hakvoort dhr B Maassenkwam langs alles keurig ingemeten en fijne vaatwasser ervoor terug gekregen!! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Asociaal bedrijf. Na een sollicitatiegesprek laten hun helemaal niks meer horen of weten. Netjes zijn en hun woord houden zijn hun blijkbaar niet zo 'professional' in.
Super bedrijf denkt mee en probeert moeilijke vraagstukken het op te lossen deze kraan had ik nodig in 5 minuten wist ik wat hij kost en wat de levertijd was voorraad
Fijn om zaken gedaan te hebben. Een nieuw koffiezetapparaat besteld in de shop en snel geleverd. Ik had achteraf nog een vraag over het product maar ook via de chat vakkundig geholpen. Wij hebben hier nou heerlijk verse koffie! Ik snap die andere reactie hier dan ook totaal niet. Volgende keer gewoon weer!
OPLICHTERS!!! Lever tijden kloppen niet ... 2 dagen!? Wordt 2 MAANDEN! Ze hebben mij gebeld en zouden ze tegen moet komen maar niks meer gehoord ! Bij hun moet je echt niet zijn . 100 den klanten opgelicht van iedereen hoor ik hetzelfde! Niet doen jammer erg jammer dat wij met zo slecht leverancier en web site tijd besteden.. Alles leugens wat op de site staat!!!!
Veel gekocht de afgelopen jaren en gelijk contant betaald .daarna 1 object in de lease gedaan ,die loopt binnenkort af en nu een adertje onder het gras ... beetje jammer dit want ik vond het altijd een bedrijf met kundige verkopers wat betreft de apparatuur... wat de lease betreft waren ze niet transparant
Met veel plezier verkopen ze naar de eilanden maar bij service zijn ze niet thuis.
Ik heb op 24-12-12 een BOOSTERPOMP KOP PA104 100 l/hr gekocht. Binnen een maand is dit artikel kapot. echter was hij bij aankomst al defect, maar we hebben hem tog gemonteerd. hij bleek kapot te zijn, doordat de thee goed stroomde en de koffie niet. ik heb hem terug gestuurt en hij zegt dat het eigen scchuld is.dit mag niet, want in het wetboek staat dat als het binnen 6 maanden kapot is, er een reperatie gedaan moet worden. ook zaten er geen instructies bij en dit moet wel. na verschillende mails te sturen, blokkeert hij mij zomaar. dus conclusie is bestel hier nooit en pas op met deze beddrijf.
Wij zijn heel erg blij met onze Hakvoort-keuken en de prettige samenwerking. Wij zijn goed geadviseerd over de indeling, de routing en de apparatuur keuze. De nieuwe keuken geeft onze chef en keukenteam alle ruimte om prettig te werken.
Maandag mijn espresso machine gebracht en mijn vacumeermachine voor onderhoud. Zo als altijd zeer snel geholpen heel goede service kom er al 24 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid