facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hakiro Gym Roden

Hakiro Gym Roden

Info

Kickboksvereniging Hakiro Gym Roden, waar kickboksen, hard trainen en gezelligheid de perfecte combinatie is!



"Kickboksvereniging Hakiro Gym Roden is een vechtsportschool waar het Kickboksen wordt beoefend. De lessen worden op een enthousiaste en kundige wijze onderwezen in de dojo aan het Nijlandspark 15 Roden. Hakiro Gym richt zich voornamelijk op recreatief kickboksen en onderscheidt zich door laagdrempelig te zijn. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid. De sfeer bij Hakiro gym is mede daardoor sportief, gezellig en ongedwongen.Iedereen is belangrijk en krijgt persoonlijk aandacht op zijn eigen niveau en met zijn eigen doel. Of je nu een recreant, wedstrijd- of jeugdvechter, jong of oud bent, een goede conditie en een goede conditie en een goede beheersing van techniek is van belang."
Adres: Nijlandspark 15 9301 BZ Roden, 9301 BZ Roden, Drenthe, Netherlands
Stad: Roden
Route: Nijlandspark 15 9301 BZ Roden
Postcode: 9301 BZ


Openingstijden

Maandag: 19:45 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Boksen Leek, Sport Roden
Recensies
Het is een vereniging waar je fantiek kunt kickboksen met mannen en vrouwen door elkaar. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en er is naast respect voor elkaar ook ruimte voor gezelligheid! Een super leuke groep mensen!! OSU!
Hakiro is een vereniging waar keihard trainen en gezelligheid perfect hand in hand gaan. Er is ruimte voor ieder niveau en veel respect voor elkaar. Als beginner voelde ik me hier vanaf de eerste training heel erg welkom.
Super vereniging! Goede begeleiding, prettige sfeer. gezellig leden ook! en zeer goede en pittige trainingen. Kortom een goede en leuke kickbox vereniging!
Hakiro is een gezellige en gevarieerde Kickboksvereniging waar hard trainen, werken aan je conditie en vaardigheden goed samengaat met gezelligheid!
Super gezellige kickboksvereniging!!! Hier gaat gezelligheid samen met keihard trainen. OSU!!
Laag drempelige, gezellige vereniging voor beginners en gevorderden. Er wordt gevochten met respect voor elkaar en respect voor ieders kunnen.
Gezellige Kickboxing vereniging met oog voor mens en sport, gevarieerd programma en conditioneel uitdagend en opbouwend. Echt een aanrader!
Wat ik zoek in sport is uitdaging, leuke mensen en respect voor ieders niveau. Dat vind je allemaal bij Hakiro. Kom eens meedoen!!
Leuke en gezellige vereniging, waar hard wordt getraind maar respect voor elkaar voorop staat!
Leuke, erg gezellige en zeker sportieve kickboksvereniging!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid