facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haisma Scheeps- & Industriemotoren B.V.

Haisma Scheeps- & Industriemotoren B.V.

Info

Haisma Scheepsmotoren is de specialist in de reparatie en revisie van Volvo Penta motoren.
We staan 24uur per dag voor u klaar.
Bezoek ook onze website

Geschiedenis

Wetenschap, techniek en engineering



"Al 30 jaar staat Haisma klaar voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn Officieel Volvo Penta Center en verkopen motoren nieuw en gebruikt en onderdelen voor binnenvaart, pleziervaart en de industrie. We bieden daarnaast technische ondersteuning, reparatie en revisie in zowel binnen- als buitenland.Haisma Scheeps- & Industriemotoren is dertig jaar geleden opgericht door de familie Haisma. Het groeide in de loop van de jaren uit tot een familiebedrijf met vijftien medewerkers. Haisma is gevestigd in Harlingen, maar heeft een landelijk servicedealernetwerk en doet wereldwijd onderhoud en reparaties. Wij zijn al 25 jaar trots Volvo Penta Center."
Adres: Kelvinstraat 5, 8861 ND Harlingen
Telefoonnummer: 0517418411
Stad: Harlingen
Route: Kelvinstraat 5
Postcode: 8861 ND



op zoek naar gerelateerd: Haisma Volvo, Volvo Penta reparatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noord-Nederland Maritiem Noord-Nederland Maritiem 1 km De school voor VMBO & MBO scheepvaart. Keuze uit rijn-binnen en kustvaart +schee...
Recensies
Zeer snel, binnen 1 dag, werd ik geholpen door Firma Haisma. Dieselmotor van onze zeilboot wilde niet starten waardoor winterklaar maken een probleem was. Dankzij een snelle actie van Wolter Haisma, die dieselmonteur Meinze stuurde was het euvel in no time verholpen. Boot is nu geheel winterklaar, net voor de vorstperiode zou invallen. Rustig en gericht bezig, werd het duidelijk dat de gloeistiften en de startaccu aan vervanging toe waren. Wij zijn geholpen, motor is klaar voor de winter. Dank aan de dieselmonteur en diens nette en vriendelijke houding. Groeten, van John & Monique, SY Gentle, Victoire 1122.
Ondanks dat ik dacht elders voordeliger uit te zijn met een Volvo dynamo, gaf fa Haisma me toch goede raad om de optredende storingen op te lossen. Hier werken mensen met kennis van zaken en laten je niet in de steek.
Prima bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk personeel. In juli 2020 lag ik met een motor die onvoldoende vermogen leverde in Deventer. Geen Volvo-monteur te vinden, behalve bij Haisma in Harlingen. Binnen 1 dag waren de problemen opgelost. TOP.
Deze mensen hebben mij fantastisch geholpen toen ik motorpech had. Ze reageerden meteen op mijn telefoontje om hulp. De jonge medewerker was zeer behulpzaam en was erg goed in zijn vak. Probleem was lastig, maar werd vakkundig gerepareerd. Geweldig!
Meest waardeloze service die ik ooit heb gehad. Medewerker was ongeïnteresseerd en was duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt.
De ontvangst, kennis en service zijn van grote klasse.
Vlotte leveringen en absolute super service. Geen twijfel mogelijk !!!
Een prettige winkel en werkplaats voor eigenaren van een Volvomotor
Vertaald door Google Geen begrip van service als je geen Nederlander bent. Als je in Harlingen bent, doe dan geen moeite of advies Origineel Aucune notion de service si vous n'êtes pas néerlandais. Si vous êtes en panne à Harlingen, ne fait aucun effort ni conseil
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid