facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairweave

Hairweave

Info

Voor de beste hairextensions, " Hairweave.nl "de weave specialist van het gooi. 100% echt haar, snel geplaatst, goedkoop, niet schadelijk voor eigen haar.

Producten

100 % echt haar. Topkwaliteit handgemaakte hairextensions /weft.



"Hairweave - hairextensions, haarstukken, V-pieces, Wefts"
Adres: Crailoseweg 134, 1272 EZ Huizen
Telefoonnummer: +31655748886
ln.evaewriah@ofni
Stad: Huizen
Route: Crailoseweg 134
Postcode: 1272 EZ



op zoek naar gerelateerd: hairweave slecht voor je haar, hairweave zeeland, hairweave groningen, hairweave amersfoort, hair weave ervaringen, weave extensions, hairweave company, hairweave company houten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TS Club TS Club 3 km The Stylicious Club Kappersbedrijf gespecialiseerd in haarextensions en Weaves
Recensies
Ben sinds kort klant bij Nathalie, ik kan niet ánders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het haar is prachtig en het vlechtje is super gevlochten. Ik heb voor speciale gelegenheden ook een heel mooi haarstuk gekocht, ook daar ben ik erg blij mee. Echt een aanrader Nathalie is zeer professioneel en daarbij ook erg vriendelijk en gezellig.
Na ruim 17 jaar ervaring met extenions en weaves, kan ik wel zeggen dat ik eindelijk m'n plekje heb gevonden waar ik me fijn, gehoord voel en zeker elke keer tot nu toe volledig tevreden weer naar huis keer. Geen poespas maar gewoon goed. Niet teveel betaal, en met ontzettend goede kwaliteit kan genieten van een mooie bos met haar. Natalie is een lieve recht voor z'n raap vrouw,wil alleen maar dat je tevreden naar huis gaat. M'n haar heeft nóg nooit zo lang goed gezeten en de kleur zo goed kunnen matchen als een ander. Dikke 5 sterren verdiend
Inmiddels ben ik al meer dan 5 jaar vaste klant bij Nathalie. Mijn budget is niet enorm en als ik vergelijk met andere hairextensions schrikt dat me direct af. De weaves en haarstukken zijn 100% echt haar en kan ik behandelen zoals ik dat met mijn weinige eigen haar doe. Elke keer voel ik me fijn geholpen en krijg ik advies op maat zonder dat ik veel geld kwijt ben. Door Nathalie en het aanbod in haar heb ik mijn vrouwelijkheid weer terug!
Ik ben via mijn vriendin bij Nathalie terecht gekomen en zij heeft echt wonderen verricht! Ben zo blij met mijn haar!! Ik kan haar iedereen aanraden, ze is vakkundig en denkt echt met je mee en de kwaliteit van het haar is top. Bedankt voor al je geduld!
Ga niet in zee met deze gevaarlijke vrouw. Ik was 6 jaar klant bij haar . Elke maand betaalde ik netjes mijn abonnement bij haar. Totdat ik nieuw haar kreeg en het mis ging met de afschrijvingen die ik automatisch had laten doen. Ze wilde al het geld in 1 keer ontvangen en stond totaal niet open voor een betalingsregeling met mij. Wat er daarna gebeurde kan alleen een scenario in de slechtste film zijn . Ik werd dagelijks bedreigd heb alle appjes bewaard Kwam aan de deur met een man en bedreigde mijn moeder. Liet vrienden bellen omdat ik haar nummer geblokkeerd had en ging dan vervolgens schelden en dreigen. Dit is een erg gevaarlijke vrouw en ik wil iedereen waarschuwen voor haar. Ze is goed in haar werk en daarmee bedoel ik het vlechten want haarkwaliteit is super super slecht. Was vroeger veel beter maar ze koopt nu goedkoop haar in uit China om meer winst te maken. Bespaar je de ellende en ga ajb je haar ergens anders laten doen.
Al jaren klant bij Nathalie van Hairweave! Altijd blij als ze mijn haar weer heeft ingezet. Haar haar is van top kwaliteit! En daarnaast is het ook heel gezellig :
Ik ben super blij met de mooie exstantions die Nathalie zet! Erg mooi haar altijd en een super lieve vrouw! Mocht je op zoek zijn naar iemand die exstantions plaatst dan zou ik Nathalie zeker aan raden!
Zeer tevreden. Nathalie Soesman van Hairweave is een Top hairstyliste in haar verlenging. Vakkundig en creatief. Kom al jaren bij Nathalie en ben altijd erg te vrede. Dankjewel je bent een toppertje.
Heb net mn abbo weer voor een jaar verlengd. Het haar gaat prachtig een vol jaar mee. Ik ben super tevreden over de kwaliteit en de manier van zetten. Je eigen haar groeit netjes door zonder dat het schade ondervindt van het ingeweavde haar. Echt een aanbeveling !!
Paar weken geleden haar laten zetten maar ben hier totaal niet blij mee. Het voelt heel droog aan na 1 keer wassen en het is niet 100% echt haar zoals aangegeven was. Overige heb ik heel erg veel jeuk door dit haar en heb het daarom alleen maar vast. Ook valt het heel erg uit . Ik zou dit niet meer herhalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid