facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairstudio Blikkendaal ByBianca

Hairstudio Blikkendaal ByBianca

Info

Haar dat bij jou past, waardoor je straalt! Daarom beginnen we met kijken, luisteren en advies. Daarna creëren we de juiste coupe.

Geschiedenis

Op zoek naar eerlijk en deskundig haar advies, perfecte styling, een mooie kleur of een goed stylingproduct? Bij Hairstudio Blikkendaal ByBianca bent u aan het juiste adres.

De Hairstudio is gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Oosterbeek. Hier verwelkomt ons ervaren en enthousiaste team vrouwen,mannen en kinderen. Dit alles in een persoonlijke warme en gezellige sfeer met interesse in u en uw haar.

Wij werken op afspraak om zo wachttijden te voorkomen maar toch ook weer met een persoonlijke benadering welke ons team typeert.Het voordeel is dat er op u wordt gerekend. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht. Loop gerust binnen, dan kijken gelijk of we direct tijd voor u hebben.

Bent u nog niet eerder bij ons in de kapsalon geweest, kom gerust eens langs. Klantvriendelijk en kwaliteit zijn geen loze woorden maar zijn een belofte!

Adres: van Toulon vd Koogweg 4, 6862EC Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-3333821
Stad: Oosterbeek
Route: van Toulon vd Koogweg 4
Postcode: 6862EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Charlie's Hairfashion Charlie's Hairfashion 68 meter Wat een geweldige kappers. Mijn haar en kleur was een puinhoop toen ik binnenkwam. Ik...
Guido Coiffure Guido Coiffure 142 meter Bij deze kapper is het altijd lekker druk. De kapsters zijn allemaal even enthousiast...
Styling Hair&Nails Styling Hair&Nails 481 meter Ambulant kapster (Trouwkapsels op lokatie), nagelstyliste voor gelnagels, kleurgel, m...
Hair By Do Hair By Do 784 meter Ik kom altijd speciaal vanuit Amsterdam om hier mijn haar te laten stylen. Altijd hee...
Recensies
Super tevreden met het resultaat, leuke Oosterbeekse gesprekken, enthousiast, vakkundig en gemotiveerd personeel.Service: Haarstyling
Al vele jaren klant bij Bianca, naar volle tevredenheid. Ze houdt rekening met je wensen en geeft eerlijk en goed advies. Ook mijn man en zoontje worden door haar geknipt. Fijn om een goede en ervaren kapper in de buurt te hebben!
Een unieke ervaring. Kapsel kwam niet in de buurt van hoe ik het graag gehad zou hebben. Dit terwil ik een foto had meegenomen en ook heel duidelijk had uitgelegd hoe ik mijn haar wilde hebben en hoe niet!.Ik ging weg, gekapt als iemand van 70+, terwijl ik net 50 ben. Echt niet voor herhaling vatbaar. Aanmerking op "reactie eigenaar": Samen een oplossing vinden op het prutswerk dat u leverde??? Hoe had u zich dat voorgesteld? Mijn haren zijn af, compleet af, kort, terwijl ik dit niet wilde. Dat kunt u niet terugdraaien! U heeft gehandeld ZONDER ENIG RESPECT voor mijn wensen. Uw reactie ervaar ik als cynisch en dom!
de afgelopen jaren is Bianca verantwoordelijk voor de inrichting van mijn bovenzijde schedel en tot volle tevredenheid !! na elk bezoek, met het vaste kopje koffie, loop ik tevreden de zaak uit en ben ik thuis ook weer welkom .
Mijn haar is helaas niet mooi geknipt. Het is niet recht en ik moet terug naar mijn vaste kapper om het in orde te laten maken. Het geld is het absoluut niet waard.
Prettige kapper, neemt de tijd, fijne sfeer
Altijd goed en vakkundige hulp
Goede kapper mooie zaak
Prima kapperszaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid