facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HairSalon Charon

HairSalon Charon

Info

� 0114671567
[email protected]
Www.saloncharon.nl

Adres: Rapenburg 73, 4581AE Vogelwaarde
Telefoonnummer: 0114671567
Stad: Vogelwaarde
Route: Rapenburg 73
Postcode: 4581AE



op zoek naar gerelateerd: Kapsalon Charon afspraak maken, Kapper Vogelwaarde
Recensies
Fantastisch bezoek, heb mijn haar weer lekker kort laten knippen. Werd goed behandeld, kreeg wat te drinken aangeboden, lekker gekletst en alles was schoon en gedesinfecteerd.
Vriendelijke behandeling Help niet veel al die duren behandelingen zonder van je geld
Een hele aangename, laagdrempelige salon. Je wordt er vriendelijk ontvangen en meegedacht wat je wensen zijn. Zelf ben ik met een kuurtje bezig en ben zeer tevreden met het resultaat. Ook kwaliteit-prijs is ook super. Je krijgt er waar voor je geld. Bedankt Chantal...
Prima kapper!
Bedankt voor alle info en bediening ,werd er goed ontvangen en begeleid om een keuze te maken wat betreft kleur en knippen . Echt een tof kapsalon ,zeer zeker aan te bevelen . Dames hartelijk bedankt .
Prima zoals altijd
Altijd vriendelijk, goede uitleg gewoon super goed
Prachtige salon met zeer vriendelijk personeel. Je kan er terecht voor afslanken, schoonheidsbehandelingen, kapsalon, schoonheidsarrangementen en nog veel meer. Echt een aanrader, dit is zeker de beste salon in de streek!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid