facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairless laser clinics almere

Info

Kliniek voor professioneel permanent en pijnloos ontharen van ongewenste lichaamshaar. Geschikt voor heren & dames, voor alle haartypen en alle huidtypen.

Adres: Schoutstraat 34, 1315EX Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365251914
Stad: Almere-Stad
Route: Schoutstraat 34
Postcode: 1315EX



op zoek naar gerelateerd: Gezicht ontharen Almere, Evolution Almere, Soprano ICE laser kopen, Yunoa laser, Cosmetische kliniek Almere, Laser en Co, Skins Clinic Almere, Wat kost laserontharing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evolution Skin & Laser Clinic Evolution Skin & Laser Clinic 58 meter 100% Pijnloos Ontharen, Soprano Ice, Huidtherapeut
Recensies
Vandaag voor de derde geweest in deze zaak. Ik ben zo blij met deze dames. Ze zijn vriendelijk en altijd vrolijk. De zaak ziet er heel netjes en schoon uit. Echt een aanrader. Tot over 6 weken weer
Een schoon & mooi kliniek. Ik ben super tevreden met de laserbehandeling met de Sorpano Platinum die daar wordt gebruikt voor het ontharen van mijn rug. Een echte aanrader mannen en natuurlijk vrouwen!
Slechte service. Had een afspraak staan maar niemand was op de zaak, heel vervelend. Heb aantal keren gebeld maar niemand nam op.
Wat een aardige en fijne schoonheidsspecialisten. Zit er schoon uit van binnen. Ze stellen je je geheel op he gemak en ik ben zeer blij met de resultaten! Dit had ik al veel eerder moeten doen. Heel erg bedankt!
Gisteren bij Monique geweest. Ze legde heel goed uit wat er ging gebeuren ook is het compleet pijnloos. Resultaat is echt mooi.
Zeer prettige service. Vriendelijk. Zaak ziet er erg netjes uit. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid