facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairhouse by James

Info

Hairstylisten | Colorspecialisten | Hairextensions




"Dames & Heren kapsalon in het centrum van Didam.Gespecialiseerd in het knippen, kleuren én het plaatsen van haarextensions.Volg ons op Instagram & Facebook, en laat je inspireren."
Adres: Lievevrouweplein 7, 6942bp Didam
Telefoonnummer: 0650469166
Stad: Didam
Route: Lievevrouweplein 7
Postcode: 6942bp


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capello Haarmode Capello Haarmode 103 meter Vriendelijk en deskundig personeel, je hoeft nooit te wachten, leveren echt vakwerk, ...
AMIKappers AMIKappers 235 meter De kapster luisteren niet na hoe je het wil hebben knippen maar wat dit is echt de la...
Lorny Wanders Haarmode Lorny Wanders Haarmode 241 meter Kom hier al van kind af aan en word elke keer weer goed geknipt. Een gezellige babbel...
Hair & Beauty Sherry Hair & Beauty Sherry 339 meter Donderdag avond en woensdag avond hebben wij koopavond. Wij werken dan op afspraak to...
Kapsalon Cor Kapsalon Cor 533 meter Mijn moeder komt graag bij jullie ik maak altijd de afspraken en wordt ook thuis gebr...
Esmee Hair & Beauty Esmee Hair & Beauty 711 meter Schoonheidspecialiste & Hairstyliste (ambulant)
Recensies
James is een echte professional! Hij heeft een prachtige kapsalon met een top concept! Voorheen ging ik van hot naar her, niemand die mij tevreden kon stellen. Qua kleuren heb ik lastig haar waar helaas veel kappers zich op verkeken hebben. Als ik tegen James zeg zoals ik het hebben wil, maakt hij het zoals ik het hebben wil. Laat ik hem zijn vrije wil, maakt hij er een prachtig kunstwerk van. Hij is gewoon geweldig .
James krijgt van mij 5 sterren! Al jaren ging ik van de ene kapperssalon naar de andere. Puur omdat ik nooit tevreden naar huis ging met het gewenste resultaat en het dus maar weer bij een andere salon probeerde. 2 jaar geleden voor het eerst naar Hairhouse by James geweest en sindsdien nooit meer bij een andere kapperssalon binnen geweest. Aanrader voor iedereen die een nieuw kleurtje wilt en tegelijkertijd een gezellige middag!
Ondanks dat ik helemaal in Wormerveer woon, kom ik helemaal mijn haar speciaal bij James doen in Didam. Nooit tevreden geweest over kappers bij mij in de buurt, maar sinds ik bij James kom zit het altijd perfect. Het is het meer dan waard om elke keer heen en weer te rijden en met mooi gestyled haar de deur uit te gaan!!
Hairhouse by James is echt een top salon! Ik ben er twee maanden geleden geweest met mijn mislukte balayage en James wist er weer iets heel moois van te maken. Ik ben er super blij mee en vond het heel gezellig in de salon! Ik ga graag nog een keer terug.
James is zeer gepassioneerd en kundig in zijn werk. En als ik voorbij zijn zaak loop en hij heeft even een 'break' , is ie altijd in voor een gezellig kletspraatje. Dus een echte gezellige maar bovenal goede kapper, aanrader James Hairhouse!!!
Mooie salon, je voelt je erg op je gemak bij James. Altijd in voor een grapje maar kwaliteit staat bovenaan! Ik ben altijd tevreden met het resultaat, van oude tot de nieuwste technieken, hij doet het als de beste. Zeker een aanrader.
James weet met weinig woorden precies wat je wil en wat bij je past. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, prachtige salon, professionele en gepassioneerde kapper!
Ontzettend fijne kapper, weet wat hij doet en laat je naar huis gaan met een ontzettend mooi kapsel!
Nog nooit eerder een kapper gehad waarbij ik werkelijk compleet tevreden ben! James heeft het gewoon letterlijk in de vingers, een groot talent!
Super professionele, fijne kapper, hij weet precies wat je wil met je haar en ik kom altijd weer blij thuis van James!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid