facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HairFx.nl

HairFx.nl

Info

all about hair! #naturalhair #keratine #realhair #verven



"HairFX zijn all-round kappers, voor zowel Europees als black hair. Gespecialiseerd in weaven, microringen, krullen, knippen, keratinebehandelingen en balayage.We maken pruiken op maat!"
Adres: zaagmolendrift 15, 3036 jv Rotterdam
Telefoonnummer: +31 6 41986118
Stad: Rotterdam
Route: zaagmolendrift 15
Postcode: 3036 jv


Recensies
Super vriendelijk personeel en ze zijn eerlijk of het kapsel bij je past of geven wat aanpassingen aan als je met een voorbeeld komt. En de muziek is heerlijk om te relaxen
Ik kom al jaren bij HairFx en ben altijd tevreden naar huis gegaan. Iedereen is super kundig en tonen plezier in het werk dat ze doen. Zeker blij mee. Als je iemand zoekt dat 100% de moeite gaat doen om je te laten stralen, ben je op de juiste adres!
Gezellige kapper, en ze kunnen heel mooi je haar kleuren. Kijken echt naar wat je wilt, en het resultaat was bij mij top! Dankjewel!
Ik ga al jaren naar Chiq le Frique. Ik had altijd erg pluizig haar en sinds ik hier sinds een aantal jaren de keratine behandeling doe, is mijn haar 100% verbeterd. Het is glanzender, mooier en niet meer pluizig. De prijs van de behandeling is ook erg fijn en goedkoper dan andere kappers. Ook wordt mijn haar altijd netjes geknipt.
Geweldige ervaring! Ze weten altijd de puntjes op de i te zetten. Ik ga niet vaak naar de kapper maar als ik ga, dan ga ik zeker terug! #professional #loveit #hairperfect #summervibes
Geweldige kapper die dingen durft en altijd wel een oplossing heeft. Tot nu toe altijd mijn fouten kunnen herstellen!! Ga altijd blij weg! En baby vriendelijk!
Onvriendelijk, men kijkt alleen maar op de klok, bezig met telefoon heb mijn haar laten doen voor 220 euro en was niet helemaal tevreden. Werd afgesnauwd aan de telefoon! De balyage wassen niet goed, heb het laten herstellen bij een andere kapper. Nu wel blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid