facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hagitech Zonnepanelen

Hagitech Zonnepanelen

Info

Hagitech zonnepanelen is uw regionale partner voor levering en montage van zonnepanelen. Particulieren of bedrijven, plat dak of schuin dak, voor iedereen staan we klaar met de juiste oplossing!

Geschiedenis

Welkom bij Hagitech, de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over zonnepanelen. Wij verlenen een volledige service: naast een zorgvuldig advies en degelijke montage, verzorgen wij bijvoorbeeld ook uw subsidieaanvraag! Een zonne energiesysteem is een uitstekende investering, maar om het optimale rendement te realiseren is het van belang dat alles zorgvuldig op elkaar afgestemd wordt zodat alles klopt..... en dat is ons specialisme! Wij zijn u met onze kennis graag van dienst!



"Levering en vakkundige installatie van zonnepanelen installaties van hoge kwaliteit"
Adres: Ambachtsstraat 1c, 3371XA Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-763498
Stad: Hardinxveld
Route: Ambachtsstraat 1c
Postcode: 3371XA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Vanaf het eerste contact, de offerte, tot aan de plaatsing steeds goed en duidelijk geïnformeerd. Ook goed geholpen met de subsidie aanvraag, geen vraag van ons was teveel. De plaatsing zelf is ook netjes en vakkundig uitgevoerd. Kabels / draden werden keurig weggewerkt.
1. Alle afspraken zijn nagekomen. 2. Keurige voorlichting en daarna offerte 3. Prima communicatie op begrijpelijk niveau 4. Perfect aflevering en installatie 5. Zeer nette afwerking in meterkast.
We hebben in december 2022 onze zonnepanelen laten installeren door Hagitech en zijn zeer tevreden over de handelswijze en uitvoering. Hagitech werkt met vakkundige mensen en hoogwaardig materiaal. Ook de verwerking van de BTW-afhandeling verliep geheel naar wens. In middels hebben we een paar honderd kWh stroom mogen opwekken.
De vriendelijke monteurs hebben 12 zonnepanelen keurig netjes aangelegd in 1 dag. Heel blij met het resultaat en de opbrengst van de panelen.
Uitermate tevreden over het advies en de kwaliteit van de installatie. Afspraak is afspraak. Gemonteerd zoals afgesproken. Er is netjes gewerkt. Alles helemaal naar wens, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Superfijne leverancier! We hebben er door drukte wel lang op moeten wachten, maar dat was ook het enige nadeel en is in heel Nederland zo. De schouw werd snel gedaan en er werd eerlijk en deskundig advies gegeven. De mannen die de installatie hebben gedaan waren snel en erg vriendelijk. Aanrader!
De communicatie gedurende het gehele traject van prijsopgave tot installatie verliep prima. Hagitech dacht goed mee en gaf kundig advies over onze situatie waarbij de zonnepanelen over 3 daken verdeeld moesten worden. Het was duurde een half jaar voordat de installatie daadwerkelijk plaatsvond. Heel even dreigde die op het laatst uitgesteld te worden, omdat de omvormer mogelijk niet op tijd geleverd kon worden, maar gelukkig was dit toch niet het geval. Vorige week donderdag zijn alle 25 panelen in 1 dag vakkundig, netjes en naar tevredenheid geïnstalleerd door een team van 4 man, dat heel prettig in de omgang was. Wij zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat en de panelen doen het erg goed!
In 2014 onze eerste pv-installatie naar volle tevredenheid door Hagitech laten uitvoeren. Voldeed exact naar de vooraf berekende opbrengst. Logisch om onze tweede pv-installatie wederom door Hagitech te laten verzorgen. Kwaliteit in alle opzichten en goede begeleiding is voor ons het belangrijkste wat wederom tot uiting is gekomen. Een absolute aanrader voor wie een kwalitatief hoogwaardige installatie wil tegen markt conforme prijzen.
Het was een gezellige fijne dag met de medewerken van Hagitech. Naar ons idee zeer deskundig en behulpzaam. Van harte aanbevolen! Wij zouden uiterlijk in november 2023 de zonnepanelen ontvangen, maar eind juni was de klus in goed overleg geklaard! Hartelijk dank.
Zeer tevreden met de service van Hagitech. Vanaf het eerste moment met advisering aan huis, tot de professionele installatie en keurige afwerking nadien. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid