facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hagedoorn Electroworld

Hagedoorn Electroworld

Info

Consumenten elektronica speciaal zaak met eigen technische dienst.

Geschiedenis

Hagedoorn Meppel is al meer dan 30 jaar de speciaalzaak op het gebied van televisie's, audio en huishoudelijke apparaten, zoals wasautomaten, droogautomaten, koelkasten, vriezers etc. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. In onze sfeervolle en overzichtelijke winkel voorzien wij u graag van deskundig advies over de beste merken.

Hagedoorn beschikt over een luisterstudio voor hifi en home cinema apparatuur, heeft een eigen technische dienst o.a. voor reparatie aan wasautomaten, droogautomaten en het plaatsen van inbouw-apparaten. Daarnaast bezorgen wij natuurlijk bij u aan huis.

Adres: Keizersgracht 27, 7941KB Meppel
Telefoonnummer: 0522 252 654
Stad: Meppel
Route: Keizersgracht 27
Postcode: 7941KB


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: electro world, ep meppel, electro world gorinchem, electro world wasmachine, hagedoorn meppel reparatie, electroworld contact, electro world dokkum, electroworld zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unidrive Automation B.V. Unidrive Automation B.V. 2 km Onwijze vaktoppers, ruim tien jaar mee samengewerkt.
Recensies
Goed geholpen in de winkel, Prima service!
Goed personeel met verstand van zaken, en super service!
Nog steeds een fijne winkel, personeel neemt tijd voor je en de service is buitengewoon goed. Daar kunnen grote winkelzaken nog wat van leren.
Goede service, ruim assortiment, vriendelijke mensen.
De winkel met de beste Service die je maar kan wensen. Bedankt heel blij !!
Mooi en veelzijdig assortiment. Goede keus en als het er niet is, wordt het voor je besteld. Men heeft hier veel verstand van zaken en je wordt echt goed geholpen. Als ze er niet uitkomen, gaan ze voor je navragen. Zijn er problemen met het gekochte product, dan kun je ermee terug komen of bij grote apparaten komen ze langs. Top winkel en aanrader!!
Goeie uitleg,en Goede Service
Geen zorgen willen over je product of de service? Zoek niet verder, hier zit je prima!
Heel goede service Vriendelijk personeel
We zijn de afgelopen jaren meerdere keren geweest. Elke keer zijn we uitstekend geholpen en vandaag zijn we weer heel tevreden over ons bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid