facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HAGE Techniek

HAGE Techniek

Info

HAGE Techniek is een erkend elektro-installatie bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de elektro en elektronische techniek.

Adres: De Venne 33, 9411BV Beilen
Telefoonnummer: 0593-540999
Stad: Beilen
Route: De Venne 33
Postcode: 9411BV


Recensies
Vanaf het ontstaan HAGE Techniek werken wij in regelmaat met hun en kunnen niet anders concluderen dat het zondemeer naar volle tevredenheid gaat!! Herbert Gerding verstaat ten eerste zijn vak uitstekend, luistert naar klant en adviseert zijn klant. Hij weet echt waar hij over praat. De gemaakte afspraken worden keurig en stipt nageleefd. Het afwerkingsniveau ligt op een hoog peil. Een TOP bedrijf en zeker aan te raden voor diverse installatiewerkzaamheden. Prijs is werkelijk in verhouding met de geleverde materialen en eigenlijk iets te laag voor het afwerkingsniveau.
Een vakman pur sang, goede en eerlijke prijzen en afspraak = afspraak!! Al jaren vol vertrouwen klant en dat zal ik ook zeker blijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid