facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haco wonen en slapen

Haco wonen en slapen

Info

In onze woonwinkel in Hellevoetsluis vindt u mooie lampen, comfortabele bedden en een ruime keuze in kasten, tafels, stoelen en diverse woonaccessoires.

Adres: Rijksstraatweg 120, Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31181442590
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijksstraatweg 120


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AMC Natural Stones AMC Natural Stones 2 km Buitengewoon onprofessionele omgang met klanten. Laat z'n 12 jarige zoontje contact o...
Wittkamp Trading Wittkamp Trading 2 km Goed geholpen, vriendelijk en denken mee. Ik had binnen 2.uur.mijn bankstel al binnen...
Recensies
Tot 2x toe een aankoop kunnen doen bij Haco Hellevoetsluis. Kleine winkel, maar oogt gezellig. Hierdoor oog voor details en oog voor de klant. Niks is te veel en alles is mogelijk. Vragen is geen probleem en er volgt een gewenst antwoord. Onze verkoopster Silvia weet goed met de klanten om te gaan.
Ik had een boxspring besteld en een binnen en week had ik de boxspring al binnen erg vriendelijke winkelpersoneel en de bezorger was ontzettend vriendelijk en behulpzaam
Hoekbank lise gekocht. Goede service in de winkel. Bezorgdienst vriendelijk en op tijd verpakkingsmateriaal werd meegenomen. De hoekbank is van goede kwaliteit echt een aanrader.
Haco Hellevoetsluis heeft mooie meubelen en lampen staan. Daarnaast fijn en goed geholpen door Jerry.
Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door een medewerkster van Haco. De verdere afhandeling/bezorging qas perfect. Voor een volgende aankoop ga ik zeker naar Haco in Hellevoetsluis.
Uitstekende service bij zowel de aankoop als de bezorging. Bezorg medewerkers die meedenken en alles afhandelen tot in de kleinste details.
Ik heb vandaag een super leuke bank bij Haco besteld. Ik ben in de winkel gaan kijken en werd heel goed geholpen door medewerkers van de winkel. Ze konden veel vertellen over de verschillende mogelijkheden qua stof en grote van de poten van de bank. Super tevreden met de hulp daar bij alle keuzemogelijkheden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid