facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haco wonen en slapen

"Haco Lisse, gelegen aan Heereweg 380, is een aantrekkelijke woonwinkel waar je een breed assortiment moderne meubels, lampen en woonaccessoires kunt vinden. De winkel ligt in het hart van het gezellige dorp Lisse en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bij Haco Lisse staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Bezoekers zullen zich zonder twijfel thuis voelen in de winkel, waar ze alles voor de inrichting van hun woning onder één dak kunnen vinden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00, op zaterdag van 09:30 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Contact opnemen kan via 0252-224060 of [email protected]."
Adres: Heereweg 380, 2161 DE Lisse
Telefoonnummer: +31252224060
Stad: Lisse
Route: Heereweg 380
Postcode: 2161 DE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rikasto Rikasto 785 meter Rikasto, uw betrouwbare specialist voor maatwerk in kasten, plafonds, vloeren, wanden...
Leuker wonen Leuker wonen 892 meter Wat een ontdekking. Deze brocante heeft een prachtige voornamelijk brocante, collecti...
Aangeenbrug's mandenmakerij Aangeenbrug's mandenmakerij 2 km 157 euro betaald voor een rotan kledingrek. Deze is beschadigd geleverd op meerdere p...
Home Outlet Home Outlet 2 km Heel blij met mijn nieuwe decoratie Aardige medewerkers
Stoop Design Stoop Design 2 km Prachtig gemaakt tafeltje voor in onze tuinkamer! Snel geleverd en goede service!!
Recensies
Afgelopen december een eettafel Woods gekocht en 4 eetkamerstoelen Lola. Ik ben netjes geholpen in het filiaal in Lisse. Ben heel blij met mijn aankoop, het staat prachtig in mijn nieuwe huis en de kwaliteit is top! Dankjewel Haco Lisse
Haco Lisse, wat een top zaak! Complimenten voor verkoopster Anja die alles tip top regelt, maar ook zeker de chauffeur met bijrijder die netjes te werk gingen en het verpakkingsplastic en karton netjes mee terug namen. Onze bank zou tussen 8 en 10 weken geleverd worden, maar was er al binnen 4 weken, waar we super blij mee waren. Haco Lisse, bedankt voor het meedenken en de goede service!
Onlangs een nieuwe bank gekocht bij Haco Lisse. Tijdens het advies in de winkel super geholpen en geadviseerd door Lotte. Bank had een levertijd en was netjes binnen de aangegeven tijd binnen. Bank kon snel geleverd worden en ook de aflevering bij ons thuis door de chauffeur en bijrijder was super! Voor onze volgende meubels gaan we zeker weer bij de HACO in Lisse langs!
Hele fijne ervaring met het kopen van een bank. Niet opdringerig en eerlijk advies zonder je op extra kosten te jagen. Levering was ook meer dan uitstekend, bank paste niet door de voordeur, zonder problemen achterom gereden en uitgepakt en alle troep weer mee! Al met al een super ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Betreft Bank Dublin en in stof Kentucky Cognac
We werden amper gezien door het personeel. Die hadden het een beetje te druk denk ik.
Tijdje geleden 2 matrassen gekocht.Helaas na een tijdje kuilvorming.HACO Lisse heeft dit correct opgelost en vandaag zijn 2 nieuwe matrassen met een kleine bijbetaling bezorgd.Wij zijn zeer tevreden over de service van Haco. Kan BETER/...lees slechter!! Bed nog een voorbeeld aan nemen.Ook Anja en personeel zijn klantvriendelijk en servicegericht.Wij willen binnenkort ons interieur gaan veranderen en zullen dan ook zeker weer naar Haco gaan.Ik gun iedereen de 100 euro,maar het zou een leuke bijdrage zijn voor de aanschaf van onze nieuwe meubels::
Hele fijne Winkel super persoonlijk geholpen door Anja . Blij met mn nieuwe Manchester bank in een mooie Antraciet velvet stof. Onderhoudspakket bij aangeschaft en je ziet werkelijk geen vlekje op de bank. Nu in afwachting van mn mooi draaifauteail. Ik kan de 100 euro goed gebruiken, want ik heb een prachtig kleed in de winkel gezien. Dat zou het plaatje compleet maken.
Gisteren een bank en stoel gekocht bij Haco in Lisse. Keurig geholpen en er werd meegedacht over levering en bezorging. Mooie winkel, fijn personeel. Kortom heel tevreden!!
Mooie set van 3 industriële salontafeltjes besteld. Helaas bleek bij aflevering het framewerk ondeugdelijk gespoten te zijn. Ook het showmodel bleek dit euvel te hebbenzij het in mindere mate. Samen met medewerker op de fabrikantsite gekeken: alle sets hetzelfde probleem. Verzoek om teruggave geld aangevraagd. Na anderhalve week stond het geld op onze rekening. Top geregeld!
In december een complete inrichting voor onze slaapkamer geleverd gekregen. Dat is allemaal prima gegaan, maar nu, nog geen 3 maanden later is de kast ingezakt waardoor de deur niet meer correct dicht kon. Er zit 2 jaar garantie op de aangeschafte meubels. Haco Lisse heeft iemand gestuurd die het probleem opgelost heeft, maar hiervoor wordt wel €60,- euro in rekening gebracht. Het is al schandalig dat zo een kast binnen 3 maanden kan inzakken, maar dat er dan ook nog betaald moet worden voor de service binnen de garantieperiode is nog schandaliger. Waar dient de garantie dan voor Haco? Wij willen graag in gesprek gaan over het te betalen bedrag, want wij zijn niet van plan om dit te betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid