facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haco Eindhoven

Haco Eindhoven
"Bij Haco wonen & slapen Eindhoven Ekkersrijt vindt u een grote collectie meubelen, banken, bedden, verlichting en gave woonaccessoires direct uit voorraad leverbaar! Betaalbaar woonplezier in elke woonstijl! Onze medewerkers staan graag voor u klaar, de koffie staat klaar, tot zo!"
Adres: Ekkersrijt 4034 , Son en Breugel 5692 DA, NL
Telefoonnummer: 0499 760 140
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4034
Postcode: 5692 DA



op zoek naar gerelateerd: Haco outlet, Meubelzaak Eindhoven Ekkersrijt, Plattegrond Ekkersrijt, Exclusieve woonwinkel Eindhoven, Design meubels Eindhoven, Ekkersrijt Eindhoven, Woonwinkel Eindhoven centrum, Woonaccessoires Eindhoven centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Modernen De Modernen 314 meter
De Donjon De Donjon 336 meter Geweldige uitleg op de zaak, veel geduld en vriendelijk. De bezorging was helemaal pe...
De Kever Installaties De Kever Installaties 1 km Goede bedrijf aan te bevelen. Het is door een oud medewerker van ons familiebedrijf o...
Recensies
Ons nieuwe bed Dolores van Haco bevalt heel goed. Wij hebben gekozen voor een hard matras met combitopper. Geen rugpijn meer als we uit bed stappen. Het stof dat we gekozen hebben is mooi en heerlijk zacht. In het begin zat er een beetje muf luchtje denk nieuwigheid aan het stof. Is nu gelukkig weg. Er werd nog na een week gebeld of alles goed was. En kreeg 2 dagen later een pakketje met heerlijke brownies en excuus voor de geur. Wat een leuke service!
Ik had al stoelen voor aan de eetkamer tafel gekocht. Toen was de service al goed. Nu sinds kort heb ik een zweefschuifdeurkast met 3 deuren. Ze kwamen de kast bezorgen. Dit was erg goed geregeld. Je ontvangt een link dat je zelf een datum kan kiezen. En de tijd krijg je een dag van te voren. Daarbij krijg je een track & trace, de tijd kan wel eens wisselen. Het kwam netjes op tijd binnen, zoals het in de track & trace vermeldt stond. Erg tevreden! Zal zeker nog eens terugkomen.
Leuke zaak met goede service en vriendelijk personeel. Gisteren bank Manchester gekregen, hadden deze al veel eerder besteld en op afroep gezet, was helemaal geen probleem om hem later te laten komen. Nu eindelijk plaats ervoor gemaakt, door verbouwing iets later dan gepland, maar hij zit heerlijk. Mooie kwaliteit, heel blij mee!
Top service van begin tot het eind. In de winkel super goed geholpen. 8 weken later was onze bank er al, super snel. Veel keuzes om bezorging datums. Bij levering ook vriendelijke bezorgers. Alles top, nu lekker genieten van de bank. ;
We kregen van de vriendelijke verkoopster goed advies. We hebben een hele mooie tafel gekocht. Toen papa en mama aan het winkelen waren, hebben wij op onze sokken rond gelopen. We voelden ons erg thuis. We hebben cola en een paaseitje van de vriendelijke verkoopster gekregen.
We waren ons al een tijdje aan het verdiepen in een nieuwe bank. Naar dat we al op verschillende plaatsen zijn geweest en de haco binnen liepen stond daar bank suzanne. Meteen was de bank interessant en met deze informatie gingen we naar huis. Een week later besloten we toch nog een keer te gaan kijken. En het werd onze nieuwe bank. We zijn goed geholpen in de winkel en begeleid ze staan open voor vragen en geen vraag is te gek. Ze kijken naar wat mogelijk is en handelen hier ook naar. We zijn zeer tevreden over de service zelfs met het zelf ophalen heeft ze geholpen met de bank inladen. Als we weer een bank nodig hebben zullen we zeker bij haco gaan kijken.
Goede service. We werden goed geholpen door een vriendelijke mevrouw. Daarom hebben we stoelen gekocht. Toen papa en mama aan het shoppen waren hebben wij in een bed gelegen. Het bed lag lekker. Want we noemde het al ons bed. Ook mochten we koffie maken voor papa en mama.
Na een lange zoektocht naar een bank die past bij ons interieur, hebben we eindelijk de knoop doorgehakt. Dit hebben we te danken aan Teun, die vriendelijk met ons sprak en ons de tijd gaf om goed na te denken over onze keuzes. Nu moeten we nog een aantal weken wachten, maar het zal zeker de moeite waard zijn.
Bankstel geleverd comform afspraak, goede service, voldoet aan de verwachting, ze doen wat ze beloven. De bezorgers waren keurig op tijd en nemen de tijd om het product netjes te installeren. Ook alle verpakkingsmaterialen worden netjes afgevoerd. De nazorg vanuit de winkel was ook goed. Haco is echt een aanrader.
Wij hadden een dressoir nodig en we werden meteen geholpen wat erg fijn was alles ging heel soepel en het duurde ook niet lang, de jongens die het geleverd hadden voor ons waren erg aardig en ze hebben de dressoir heel snel en netjes in elkaar gezet! We zijn erg blij met het resultaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid