facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hachi lounge

Hachi lounge

Info


Instagram: hachi.lounge

Facebook : Claudia Kramer

Adres: Willemsoord 51 , Den Helder 1781 AS, NL
Telefoonnummer: 0223 757 682
Stad: Den Helder
Route: Willemsoord 51
Postcode: 1781 AS


Openingstijden

Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: hachi lounge vechtpartij, hachi den helder reserveren, hachi lounge tickets, hollywood party hachi lounge, hachi lounge fotos, sushi master den helder, hachi lounge kaart, sushi den helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duinoord Duinoord 4 km Lekker gegeten! Wegens kleine kinderen van 3e welke nogal “aanwezig” waren een ander ...
Duinoord Duinoord 4 km Lekker gegeten! Wegens kleine kinderen van 3e welke nogal “aanwezig” waren een ander ...
Recensies
Heerlijk gegeten, goede kwaliteit sushi en grote keuze in warme gerechten.
bedroevend slecht. wij kwamen om 18.15 binnen, eerst drinken geserveerd, om vervolgens eerste gang te bestellen.drie kwartier later de eerste 3 gerechtjes gekregen, eerst 1 gerechtje voor mij, 10 minuten later 2 gerechtjes voor mijn partner. vervolgens tweede gang besteld, die keam helemaal niet, gevraagd wanneer de sushi kwam, de serveerster zzei dat het erg druk was, en de sushi met de hand gemaakt werd. dan derde gang maar besteld, gebakken gerechtjes van de plaat, lamskotelet was niet gaar, dus taai en niet te eten.wij hadden op onze gerechtenkaart nog een nagerecht besteld, maar toen om 21.30 niemand meer kwam opdagen hebben we de moed maar opgegeven, en hevig teleurgesteld afgerekend, en weggegaan, om ook nooit meer terug te keren naar deze slechte eetgelegenheid.
In eerste instantie werd ik goed via facebook Messenger geholpen voor een reservering. Personeel is vriendelijk. Echter zijn zij niet vakkundig. Dit omdat er gevraagd werd of ze een doekje moest halen omdat ze saus over mijn vriendin liet vallen....natuurlijk!!. De Kikoman flesjes sojasaus zijn hier zekerweten niet mee gevuld. De sojasaus was namelijk erg zuur/bitter. De sushi was groot, maar niet echt lekker. Voor de rest wel redelijke keus voor bijgerechtjes. Maar kom je voor goede sushi, dan zou ik dit restaurant niet aanraden!
Heerlijk gegeten op 21 mei jongstleden, de verjaardag van mijn oudste zoon. Met zeven personen en het was perfect. Lekkere verse producten en redelijk snel op tafel. Er waren zeker vier personen bij die met regelmaat in diverse plaatsen Japans eten en die waren zeer te spreken. ...ook de extra vega tussendoortjes werden zeer op prijs gesteld. Top..
De kundigheid is ver te zoeken. Sushi slecht verzorgt is maar wat in de weg gesneden. De dun gesneden lende biefstuk was bedorven. Ook die van mijn partner. Beiden uitgespuugd in een servet. Gemeld en hier werd heel slecht mee omgegaan. Het was vers... vandaar dat het aan het bord zat vast geplakt en toe de kok het proefde snel naar de wc rende om het uit te spugen. Jammer dat de bediening met je in discsusie gaat en zo ook nog eens heel je avond verpest. En inderdaad ik kom hier nooit meer terug...
Redelijk eten je weet alleen niet altijd wat je eet. Bordjes worden te makelij op tafel achtergelaten zonder tekst. Kortom je moet wel van hele goede huizen komen wil je weten wat van jou is. Wel is de entourage echt een topper die veel goed maakt.
Blijft echt 1 van me favoriete sushi tenten. Gewoon erg knappe en vooral verse sushi. Vriendelijke bediening waar je nog eens wat aan kan vragen. Kom hier zeker iedere 2 maanden wel 1x. Gewoon goeie setting relaxte muziek en mooi industrieel uiterlijk.
Duurde enorm lang met de service. Liepen meestal aan onze tafel voorbij terwijl wij het kaartje alweer ingevuld hadden. We moesten zowat rondzwaaien met het kaartje voor het meegenomen werd. Voor dat geld, nooit meer.
Lekker gegeten. En de entourage is top! Heerlijke zit plekken. De personeel is vriendelijk. Tip: vertel wat je op tafel neerzet dan weten andere ook wat ze eten. En niet zo neer smijten en weg lopen. Daarom nog geen 5 sterren.
Lekker eten, service niet altijd even fijn in het contact, een beetje afhoudend. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Niet de meest prettige plek om te zitten, ruimte is erg gehorig en open.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid