facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Habraken Vis Stellendam

Habraken Vis Stellendam

Info

Habraken Vis is gevestigd aan de vissershaven in Stellendam, in de plaatselijke visafslag. Habraken Vis is hèt adres voor verse of gebakken vis.

Geschiedenis

Habraken Vis is gevestigd aan de vissershaven in Stellendam, in de plaatselijke visafslag. Een groot deel van de verse vis is afkomstig van de zogenaamde thuisvloot en komt via de visafslag direct in onze toonbank. Naast topvis uit de Noordzee, betrekken wij veel produkten van visserijbedrijven uit de regio. Deze vissen onder meer in de Grevelingen, Oosterschelde of de Waddenzee. Topvers is het devies!!

Habraken Vis is hèt adres voor verse of gebakken vis. Niet alleen particulieren weten ons te vinden want er wordt ook veel geleverd aan horeca bedrijven in de wijde omgeving.

Adres: Meestersnijderweg 5, 3251 LJ Stellendam
Telefoonnummer: 06 - 511 734 20
Stad: Stellendam
Route: Meestersnijderweg 5
Postcode: 3251 LJ



op zoek naar gerelateerd: Visafslag Stellendam Restaurant, Visafslag Stellendam kibbeling, Vis kopen op visafslag, Viswinkel Stellendam openingstijden, Vishandel Bruinisse, Viswinkel haven Stellendam, Viswinkel De Molen Stellendam, Prijzen visafslag Stellendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Geweldig vers, super goedkoop, ruime keuze. Van zeebaars tot King crab
Haal hier regelmatig lekkerbekken heerlijk zijn ze en bijna altijd graat vrij. Goede prijs en kwaliteit. Het is er vaak druk veel mensen die daar een lekker visje komen halen. "Keep up the good work" alleen op de drukkere momenten mag het wat sneller zijn niet 1 persoon die bestelling neemt.
Erg lekker en van zeer goede kwaliteit vis , en een goede service.
Goeie vis, aardige mensen, heerlijke kibbeling! Tot gauw!
Vijf sterren voor de wijze waarop een leverings probleem werd opgelost.Op een zeer klantvriendelijke manier werd op het probleem gereageerd.
Verschil moet er wezen en hier vindt je het verschil, goede vis, lekkere vis, mooie vis hier vindt je het!
Bedorven mossen na twee dagen in de koelkast saaie onaardige mensen die daar werken kom er nooit meer.wat respectloos zooitje
Onwijs goede vis! Vriendelijk personeel. Prima prijskwaliteit.
Elke dag verse en lekkere vis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid