facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Habets Elektrotechniek en Montage

Habets Elektrotechniek en Montage

Info

Wij realiseren:
Elektrotechnische installaties, gipsplafonds incl. verlichting, CAD-tekeningen en audiowanden.



"Habets Elektrotechniek is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Epen, zuid-limburg. Vanaf de start in 2014 zijn er vele elektro-projecten uitgevoerd door ons als elektriciën voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.Bij al onze werken staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Of het nu gaat om de aanleg van één wandcontactdoos of een volledig ingericht bedrijfspand. De begeleiding en klantcontact zijn essentieel voor een tevreden uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard gebruiken wij hiervoor degelijke materialen van gerenomeerde merken. Dit getuigt ook de klanten die na vele jaren steeds opnieuw van onze service gebruik maken.Neem vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Krekelstraat 12, 6285 AR Epen
Telefoonnummer: 06-47466901
Stad: Epen
Route: Krekelstraat 12
Postcode: 6285 AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Roger is een goede vakman, komt afspraken na, werkt zorgvuldig en netjes. Topper! Heel tevreden.
Altijd snelle service, dezelfde dag nog antwoord. Correcte prijs. Goed afgeleverd werk. En dat allemaal met een glimlach!
Meterkast laten vervangen door Roger. Netjes gemaakt. Wat ik vooral weet te waarderen is het nakomen van afspraken. Erg fijn.
Op Roger kun je altijd rekenen. Betrouwbaar, bereikbaar, afspraken nakomend en een vakman. Waar vind je tegenwoordig nog zo iemand? Juist: in Epen.
Een topper! Komt op tijd, maakt keurig werk en ruimt netjes achter zich op.een vakman
We zijn meer als tevreden met de firma Habets Elektrotechniek en Montage. Roger komt altijd zijn afspraken na, denkt mee in oplossingen en zoekt zolang dat hij het probleem heeft gevonden en opgelost. Zeer goede service. Geweldig bedrijf, kan menigeen nog een voorbeeld aannemen.
Nieuwe meterkast laten maken. Netjes gewerkt. Goede kwaliteit. Alles doet het. Komt zijn afspraken na. Zeer tevreden
Goede service, fijne communicatie, aanrader!
Roger Habets is een top vakman, werkt heel precies, komt afspraken na. Ik doe hem hiermee nog tekort. Daarbij komt dat het ook nog eens een aardig mens is.
Roger is een vakman! Heeft een topklus bij ons gedaan:alles prima uitgevoerd, en goed meegedacht. Reageert snel op mail en telefoon, komt afspraken na en werkt netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid