facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarstudio Mooi

Haarstudio Mooi

Info

De salon is gevestigd aan de Hoofdweg 145 in Paterswolde. Inloop voor knippen. Kom gerust een keertje langs!

Adres: hoofdweg 145, 9765CB Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0503096877
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: hoofdweg 145
Postcode: 9765CB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper Paterswolde prijzen, Kapper Eelde Paterswolde, Kapper eelde Barbier, Prijzen Kapsalon Mooi, Thuiskapper Eelde, Hairskills Paterswolde, Kapper Haren, Kapper Zuidlaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Henri Salon de Coiffures Chez Henri Salon de Coiffures 733 meter Natuurlijk voor mij een dikke 10 voor deze salon.Het was mn halve leven daar te werke...
Recensies
Gemakkelijk parkeren...Personeel attend en vriendelijk...Het gehele team van Sandra een dikke pluim!!! Ga vooral zo door.Service: Haarstyling
Mooi dat Mooi weer open is. Prachtige kapsalon met veel stoelen. Echter te lange wachttijd bespreken hoeft niet! en als dank een leerlingkapper. Het is even wennen! Toch blij dat ik weer de kapper kon bezoeken.
Heel vriendelijke ontvangst met naar keuze kopje koffie of capuchino. Geschikte , ruime wachtruimte met lectuur en heel belangrijk : vakbekwame medewerkers. Klanten komen zeer graag terug.
Fijne kapperszaak, waar je ook zonder afspraak terecht kan, vriendelijk personeel, en moet je even wachten dan krijg je altijd koffie of thee aangeboden. En wat ik hier gelukkig niet zie staan is zo'n irritant stoplicht waarbij je je evt wachttijden aan kan aflezen, omdat deze vaak niet juist worden weergegeven. Ikzelf vind het een fijne kapperszaak.
Prima haarstudio. Aardige kappers/sters. Zou het persoonlijk wel fijn vinden voor knippen een afspraak te kunnen maken.
Kom hier al jaren, samen met het hele gezin, Niets dan lof voor Sandra en haar team!! Een stel toppers zijn het... En mocht het eens niet naar je zin zijn dat kan natuurlijk altijd gebeuren zijn ze echt niet te beroerd om het te verhelpen!!
Fijne zaak, mooi geknipt en vriendelijk personeel. We konden met 2 personen terecht zónder afspraak, waren snel aan de beurt én een kop koffie tijdens het wachten.
Fijne kapper, denkt met je mee voordat de schaar in het haar gaat. Luisteren echt naar de wensen van hun klanten. En ze kunnen ook heel mooi het haar opsteken. Voor verven wordt echt de tijd genomen maar het resultaat is dan ook prima.
Altijd weer leuk om hier te zijn. Vriendelijk personeel die goed kunnen knippen en verven
Fijne kapper waar je altijd zonder afspraak terecht kunt. Verder betaalbaar, goed en snel geknipt en veel aandacht, ook voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid