facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarstek Wognum

Haarstek Wognum

Info

Kom langs om je haren te laten doen.

Met natuurlijke producten,

Veel persoonlijke aandacht,

In een vertrouwde omgeving.

Voor iedereen!

Geschiedenis

Kom langs om je haren te knippen, kleuren of te verzorgen.

Met natuurlijke producten
En veel persoonlijke aandacht. Voor iedereen!

Maar zeker voor diegene die door omstandigheden een vertrouwde omgeving nodig hebben.

Voor vragen, kennismaken of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

T: 06 14282434
M: [email protected]
www.haarstekwognum.nl

Momenteel wordt er nog gebouwd aan mijn stek. U bent van harte welkom vanaf half januari 2018. U kunt natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor vragen of om alvast een afspraak te maken.



"Haarstek is niet een gewone “etalage” kapsalon, maar een warme huiselijke ruimte in een prachtig landelijk gelegen boerderij, verbouwd door Eric Koopman.Hier kun je in alle rust je haar laten doen met toegewijde persoonlijke aandacht.Voor iedereen staat de deur open, zeker als je door omstandigheden niet in een “etalage” wil of kan zitten.Voor vragen, kennismaken of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.Hopelijk tot gauw!Groetjes van Mariëtte"
Adres: Oosteinderweg 24, 1687 AC Wognum
Telefoonnummer: 0614282434
Stad: Wognum
Route: Oosteinderweg 24
Postcode: 1687 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
True Beauty True Beauty 564 meter Heerlijke behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar
Schoonheidssalon Toujours Schoonheidssalon Toujours 859 meter Bij deze salon word je heerlijk in de watten gelegd, Christel is vakkundig en weet va...
Schoonheidssalon Melanie Schoonheidssalon Melanie 910 meter Al jaren vaste klant bij Melanie. Heerlijk even verplicht ontspannen en genieten van ...
Recensies
Mariet neemt de tijd voor je, luistert goed naar je wensen en heeft prima advies. De kapsalon is knus en gezellig met een ongedwongen sfeer. Kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!
Haarstek is een heel fijne plek om te komen. Mariette is een goede en zorgzame kapster. Er is veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en heel prettig dat er natuurlijke producten gebruikt worden! Verder is ze ook erg geduldig en kundig met kleine kindjes. Kortom, heel fijn!!
Altijd weer een feestje bij Mariette! Ze is heel kundig en kom er met een mooie krullencoupe weer naar buiten
Mooie warme huiselijke kapsalon. De kapster geeft je persoonlijke aandacht en eerlijk en goed advies. Ook de producten die ze gebruikt zijn erg fijn voor je haar en hoofdhuid. Ik wil nergrns anders meer heen!
Bij Mariëtte krijg je haarzorg op maat! Ze heeft altijd het beste voor met jou en je haar. De rust en de een op een behandeling op deze stek ervaar ik als heel prettig.
Top kapster, ik ga nooit ergens anders heen. Wat een leuke stek om daar geknipt te worden.
Heel fijn om hier te komen, persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid