facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarmode Marleen

Haarmode Marleen

Geschiedenis

Haarmode Marleen staat bekend om de aandacht die de kapsters aan de klanten besteden. In een ontspannen sfeer wordt uw kapsel op vakkundige wijze geknipt en in model gebracht. Van een eenvoudige knipbeurt tot een totaal nieuwe look: de kapsters draaien er hun schaar niet voor om.

Alle kapsters hebben de kappersschool doorlopen en de meeste van hen beschikken over jarenlange ervaring. Om u met de nieuwste knip- en snijtechnieken te kunnen helpen en u te adviseren over de laatste modes gaan de kapsters regelmatig op cursus. U kunt er dus op vertrouwen dat uw haar en hoofdhuid bij Haarmode Marleen alle zorg krijgt die het verdient. Als u niet tevreden bent, kunt u zonder problemen terugkomen zodat wij in overleg alsnog tot het gewenste resultaat kunnen komen.

In een sfeervolle omgeving staan twaalf stoelen waar u wordt geholpen. Voor het wassen van uw haar zijn vier plaatsen beschikbaar. Kinderen worden geholpen in de speciale autostoel. Aan de leestafel kunt u op uw gemak de modellenboeken en modebladen inkijken.

Om u alle tijd en aandacht te kunnen geven, werkt de kapsalon volgens afspraak. Staat het stoplicht aan de gevel echter op groen, dan is er plaats om direct te worden geholpen. Bij een oranje licht kunt u een afspraak maken voor een tijdstip later op de dag.

Adres: Ring 50, 3227CB Oudenhoorn
Telefoonnummer: 0181-461985
Stad: Oudenhoorn
Route: Ring 50
Postcode: 3227CB


Recensies
Fantastisch geknipt, mooie krullen, fijne relaxte sfeer en lekker koffie.
Super goede kapsalon. Echt een aanrader om als je krullen hebt, je haar volgens curlsys methode te laten knippen. Verven en gewoon knippen ook uitstekend. Heel vriendelijk personeel en gezellige ambiance.
Goed geholpen! Speciaal voor krullen knippen gegaan, en nu ook een olaplex behandeling gehad. Ik dacht dat het niet veel had uitgehaald, maar kreeg van mijn omgeving te horen dat mijn haar er stukken beter uit ziet!
Heerlijk geverfd en geknipt. Die curlsys heeft er voor gezorgd dat al die maanden mijn haar steeds anders, maar wel goed zat. Top hoot, Daisy.
Curlsys laten knippen. Ze legde alles erg goed uit en gaf me ook tips hoe ik m'n krullen nóg beter tot hun recht kan laten komen. Was echt aangenaam verrast met t eindresultaat. Kreeg een grove kam en wat samples aan haarpoducten mee. Ze hebben ook gedeeltelijk CG producten in het assortiment wat ik een echte plus vond! Ben echt super tevreden en ga hier zeker terugkomen
Met veel geduld is mijn kleinzoon weer geknipt.
Goed stevig, hoofdhuid massage gewassen en lekker strak geknipt. Ik kan er weer even tegen.
Curlsys knipbeurt gehad en geverfd. Vriendelijke kapster EN fantastische stoel/wasbak.
Voor het eerst in jaren happy bij de kapper vandaan
Super fijne kapsalon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid