facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarlemmermeersche Golfclub

Haarlemmermeersche Golfclub
"Hartelijk welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub! Onze club ligt midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer. De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus.De verlichte, 9 holes Par-3 Bolstra-baan kun je spelen na zonsondergang tot 21:30. Er is een grote verlichte driving range en short game area.In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Een kopje koffie met iets lekkers, een lunch, een hapje met een drankje, een dagschotel of een driegangen diner.Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd, ons team van ervaren PGA Holland golfprofessionals staat voor u klaar."
Adres: Spieringweg 745 , Cruquius 2142 ED, NL
Telefoonnummer: 023 558 9000
Stad: Cruquius
Route: Spieringweg 745
Postcode: 2142 ED



op zoek naar gerelateerd: Scorekaart Haarlemmermeersche, Lidmaatschap Haarlemmermeersche Golfclub, Greenfee Haarlemmermeersche, Bolstra baan, HGC Golf app, Golfles cruquius, Golfles Haarlemmermeersche Golfclub, Driving range Haarlemmermeersche
Recensies
Bolstra baan gelopen. Een aanrader, want meer water dan vroeger en het weer was ook nog eens super. Afsluiten met een biertje op het terras met genoeg parasols. Dus wat wil je nog meer!
Wat een leuke en uitdagende baan is het op de Haarlemmermeersche Golfbaan. Moeite met de hole? Kan kloppen die ligt achter die derde betonnen bunker links. Slag over de waterpartij links of toch iets veiliger. Parkeren is geen probleem, ruimte genoeg. Een kop koffie of wat eten kan in het clubhuis. Ook hier veel ruimte en buiten terras. Wil je een paar lessen dan kan dat hier ook. De Driving Ranch is een mooi oefenterrein. #xanderbw
Heerlijk middagje op de golfbaan doorgebracht. Mooie baan en prachtige omgeving. Heerlijk genoten. Probeer het ook!
Leuke golfbaan met 27 holes, wel eind lopen parkeerterrein naar clubhuis maar de baan maakt het goed.
Prachtig uitgestrekt terrein met mooie doorkijkjes.
Prachtige baan met uitstekende oefenfaciliteiten en zeer goede horeca.
Ben nu een bijna een jaar lid bij deze club. Er zijn zoveel leden aangenomen dat het nauwelijks mogelijk is om een baan te lopen. Zelfs al wil je twee weken van tevoren op een maandag middag 12:00-16:00 een 9 holes lopen.
Prachtige baan. Goed onderhouden. Mooie afstanden, en waterpartijen. Mooi restaurant, naar wat ik hoorde, nog verbouwd gaat worden. Goede bediening. Echt de moeite waard dus.
Hele fraaie golfbaan, prima onderhouden. 27 holes en een par3 baan en de beste oefenfaciliteiten in de wijde omtrek. Doe daar nog een prima restaurant bij een daarom is het mijn favoriete golfbaan.
Prima baan goede catering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid