facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarlem Culinair

Haarlem Culinair
Adres: Grote Markt , Haarlem 2011 RC, NL
Telefoonnummer: 023 542 4332
Stad: Haarlem
Route: Grote Markt
Postcode: 2011 RC



op zoek naar gerelateerd: culinair haarlem 2018, haarlem jazz 2018, haarlem culinair prijzen, proefpark haarlem, haarlem culinair kosten, haarlem culinair jopenkerk, wat is haarlem culinair, zandvoort culinair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Was erg gezellig en we hebben genoten, komen graag weer! Het enigste wat soms storde was dat de muziek wel heel erg hard stond in de tenten, normal gesprekspartner niet mogelijk, helaas.
Was best een beetje druk, maar het eten was goed bij Monkfish. Enige minpuntje was dat de scheermessen niet goed gespoeld waren. Verder goed gegeten en lekkere wijn gedronken op Haarlem culinair.
Echt gezellig en top geregeld. Goed eten en drinken
Een prachtig evenement!
Het eten was prima. Het is alleen erg jammer dat je met 2 personen al nauwelijks een plekje kan vinden. In het verleden waren er vnl banken. Dit maakt het aanschuiven en proeven een stuk eenvoudiger.
Wat ziet het er aan de buitenkant ongastvrij uit. Vooral als je op terras van Brinkman zit. Je zal dit weekend Haarlem aandoen en niet voor Haarlem Culinair komen. Lelijke schutting die op veel plaatsen goor wit is zonder afbeelding.
Lekker eten, veel gezelligheid. Maar wel aan de dure kant.
Altijd gezellig! Goed aanbod van eten en restaurants.
Heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid