facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarlem Canal Tours

Info

Haarlem Canal Tours

Geschiedenis

Haarlem Canal Tours offers open boat canal tours, private cruises & corporate events in the historical center of the beautiful city of Haarlem NL. You will experience a great tour with a unique view on Haarlem. During the tour your skipper and host Jeroen Hagen will tell you everything about the history and development of the city and about the architecture and art objects along the route.



"Best beoordeelde rondvaart van Haarlem! Haarlem Canal Tours biedt rondvaarten, privé-vaartochten en zakelijke evenementen aan met de luxe open sloep 'De Cornelia'. De kleinschalige vaartochten zijn inclusief een unieke presentatie over de geschiedenis en ontwikkeling van Haarlem en er is volop ruimte voor al uw vragen. Verzeker uzelf van een plaats en reserveer online voor de rondvaart van Haarlem Canal Tours of vraag een op maat gesneden offerte aan voor een privé-vaartocht via het online contactformulier."
Adres: Operational location: Spaarne, across from house no. 17, 2011 CD Haarlem
Stad: Haarlem
Route: Operational location: Spaarne, across from house no. 17
Postcode: 2011 CD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Salonboot Haarlem, Rondvaart Haarlem, Rondvaart Haarlem korting, Rondvaart Haarlem Groupon, Smidtje Canal Cruises Haarlem, Haarlem rondvaart High Tea, Rondvaart Haarlemmermeer, Rondvaart Haarlem Social Deal
Recensies
Haarlem anders, dit keer vanaf het water. Jeroen is met zijn enorme kennis van de stad Haarlem en haar geschiedenis een groot pluspunt en een fijne aanvulling op een interessante tour. In zijn open sloep is heerlijk toeven met een prima zicht op de omgeving. De sloep zat zeker niet overvol. Bovendien doet Jeroen van alles om zijn gasten net iets meer service te verlenen.
Veel steden kennen het fenomeen 'rondvaart'. Maar in weinig steden wordt dat zo enthousiast, passievol en met kennis van historische zaken gedaan als door schipper Jeroen van Haarlem Canal Tours. Een aanrader voor elke bezoeker van het prachtige Haarlem.
Een geslaagd dagje Haarlem met lekker weer en verkoeling op het water. De rondvaart is goed bevallen. Een heerlijke ongedwongen sfeer aan boord met een hoop interessante wetenswaardigheden over Haarlem, zonder dat het saai werd. Daarnaast is het ook leuk om niet in een standaard rondvaart boot te varen, maar in een luxe sloep. Haarlem is fantastisch vanaf het water! Kortom we hebben genoten.
Super leuke rondvaart echt goed gedaan Jeroen. veel leuke verhalen over Haarlem ook!
Enthousiaste, vriendelijke en interactieve kapitein/gids die erg goed de historie van de stad kent en er tijd voor neemt om dit aan zijn gasten te vertellen in diverse talen. Geen saai bandje wat afspeeld maar met passie gebracht. Plaats voor 12 personen in een open sloep. Een hele leuke ervaring om de stad te leren kennen vanaf het water. Aanrader!!
Als je een dagje of weekend Haarlem gaat ondernemen moet u zeker de Haarlem Canal tours gaan doen. In een mooie open sloep met zeer interessante uitleg van bevlogen schipper. Zeer de moeite waard!
Super leuke boottocht! Hele enthousiaste man, de gids/eigenaar Jeroen! Weet zoveel te vertellen, heel veel nieuwe dingen geleerd over Haarlem en zijn rijke geschiedenis. Neemt echt de tijd! En op plekjes geweest waar je met de 'gewone' boottochten niet komt. Echte aanrader!
Ontzettend leuke en leerzame tour! De gids spreekt ook goed Engels en neemt goed de tijd voor de tour! Je komt op plekjes waar je anders niet komt. Max. 12 personen dus je kunt veel vragen stellen.
Een leuke tocht van ruim één uur door de mooie grachten van Haarlem. Schipper Jeroen leidt zijn open sloep met maximaal 10 inzittenden behendig door de grachten. Een kleinschalige setting en een leuke en persoonlijke benadering. Jeroen weet veel te vertellen over zijn stad Haarlem, geen standaard vertelling maar leuke anekdotes inspelend op de inbreng van zijn gasten. Onderweg werd nog een terras aangedaan om voor alle gasten een drankje te scoren, Jopen bier, wijn en fris. Jeroen doet zijn verhaal in het Nederlands en met het zelfde gemak in het Engels. Een leuk tochtje door een mooie stad, voor een schappelijke prijs! Zeker een aanrader.
Genoten van een hele fijne, comfortabele rondvaart in een prachtige open sloep. De schipper kan je van het begin tot het eind boeien met zijn verhaal en alle informatie over wat er te zien is. Prachtige vaart! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Haarlem Canal Tours met het openbaar vervoer


Haarlem, Turfmarkt 260 meter
2
3
568
73
Haarlem, Turfmarkt 260 meter
2
3
568
73
N80
Haarlem, Koudenhorn 450 meter
15
Haarlem, Centrum/Verwulft 470 meter
2
3
568
73
N80
Haarlem, Centrum/Verwulft 470 meter
300
N30

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Haarlem Canal Tours.

Haarlem touringbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Operational location: Spaarne, across from house no. 17 haarlem boot-/veerbootbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Haarlem Canal Tours adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Haarlem Canal Tours. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Haarlem Canal Tours delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Église Saint-Bavon de Haarlem Église Saint-Bavon de Haarlem 239 meter Mooie plek en wereldberoemd Müller-orgel, middenin een heerlijke stad.
St.-Bavo-Kirche St.-Bavo-Kirche 270 meter Die Große oder St.-Bavo-Kirche (niederländisch Grote of Sint-Bavokerk) ist eine dreis...
Avila Reizen Avila Reizen 597 meter Avila reizen had voor ons een mooie reis naar Ecaudor samengesteld. Helaas brak in Ec...
Vincent Holland Tours Vincent Holland Tours 676 meter High quality guides. Private groups, as small as a couple or as large as your entire ...
HAT Tours - Cycling & Sailing Holidays HAT Tours - Cycling & Sailing Holidays 1 km HAT Tours is specialized in Cycling & Sailing Holidays and Barge cruises (groups) in ...
Offlineadventures Offlineadventures 1 km "De getemde wolf droomt altijd van het bos" Offline Adventures® is een motorreis orga...
SkiMaquis SkiMaquis 3 km Reisorganisatie gespecialiseerd in luxe wintersportvakanties en reizen naar Corsica v...
WintersportDeluxe WintersportDeluxe 3 km Luxe wintersportvakanties op maat: van catered chalets tot kleinschalige hotels van p...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid