facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarkliniek Istanbul

Haarkliniek Istanbul

Info

U kunt bij ons terecht voor een haartransplantatie behandeling. In onze kliniek in Istanbul staan 38 specialisten klaar om u te behandelen.

Adres: De Wieenhof 1, 5802 EZ Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31 85 130 2555
Stad: Venray
Route: De Wieenhof 1
Postcode: 5802 EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Podotherapie Boot de Vocht Podotherapie Boot de Vocht 1 km Pijn aan uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Blijf er niet mee rondlopen maar n...
Ewalts Orthopedische Schoentechniek Ewalts Orthopedische Schoentechniek 2 km Niels en zijn personeel verstaan het vak echt. Super service, altijd vriendelijk. Noo...
Recensies
Mijn ervaring was uitmuntend! Ik ben gedurende het proces goed geholpen, de communicatie verliep goed tussen de kliniek en ik. Van de operatiekamer tot de nazorg. Ik wil de kliniek bedanken en zie graag het beoogd resultaat tegemoet. Special thanks naar de dokter die me opereerde, sude en mehmet!
Super! Van consult tot aan de behandeling is alles uitermate fijn verlopen en geregeld. vanaf het vliegveld tot aan de behandeling alles tot in de puntjes geregeld. Het was ook erg fijn dat je op de dag van behandeling een Engels talige begeleider hebt, die het proces nog tot in de puntjes goed uitlegt. De kliniek heb ik als erg fijn ervaren. Ondanks dat het een lange ingreep is, stellen de artsen en verzorgers je op je gemak. De nabehandeling heb ik in Venray gehad en heel erg goed ontvangen en begeleid. Ik kon met al mijn vragen direct terecht in Venray. Wat mij betreft een echte aanrader voor een mooi resultaat haar.
Ik heb een baardimplantatie laten doen bij Haarkliniek Istanbul. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Ik ben heel positief over het personeel van Haarkliniek Istanbul en hoe zij te werk gaan. Je word netjes opgevangen en ze denken met je mee en luisteren naar uw wensen. Ook hier in Nederland krijg je nazorg dus alles is tip top geregeld! een echte aanrader!
Transfer naar het hotel is prima geregeld en met filmpjes duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Begeleiding is top! Vragen kunnen gesteld worden via app in het engels en worden netjes beantwoord. Behandeling was enkel de verdoving iets pijnlijk maar daarna niets meer gevoeld over de hele transplantatie. Kortom Zéér tevreden!
Hele fijne ervaring met de kliniek. Ze nemen de tijd voor je en de dokters zijn erg vriendelijk! Daarnaast was alles naast de operatie ook goed geregeld lees: hotel en vervoer van en naar het vliegveld. Aanrader voor personen die nog twijfelen om een transplantatie te gaan doen!
Uitstekende ervaring. Alles is goed geregeld en verzorgd. Kundige mensen die het beste met je voor hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt met al je vragen bij ze terecht.
Zeer ervaren chirurgen, ook wanneer je twijfelt of niet zeker bent ga je resultaat zien van de behandeling. Geduld en goeie nabehandeling is belangrijk, ook daar krijg je hulp in. Uitstekend kwaliteit voor een scherp prijs. Niet twijfelen gewoon doen Al je vragen woorden beantwoord. Ga zo door Haarkliniek Istanbul.
Ik heb bijna 1 maand geleden een harttransplantatie gehad bij Haarkliniek Istanbul en ben zeer tevreden over de behandeling, service en resultaat! Zeer persoonlijke service en goede uitleg van stap 1! Aanrader!!!
Zeer kundige mensen, vriendelijk en profesioneel geholpen en blij met het resultaat.
Top service! Een tolk toegewezen gekregen. Na zorg in Nederland gehad wat belangrijk is na operatie. Ik ben meer dan tevreden had dit niet durven dromen! De Operatie was in Istanbul. Bij vragen kun je altijd contacten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid