facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarhuis-Winkel

Haarhuis-Winkel

Info

De naam zegt genoeg Haarhuis, een salon in huiselijke sfeer. Heerlijke vers gemalen koffie en huis gemaakt lekkers. En u in handen van een professional.



"Een afspraak bij Haarhuis is een feestje. Leun achterover in de massagestoel en geniet van een heerlijke hoofdhuid- en nekmassage terwijl je haren gewassen en verzorgd worden. Met aandacht luisteren we naar jouw wensen, zodat onze professionals die alle ins & outs van het haarvak kennen je passend kunnen inspireren en adviseren. Zo verlaat jij de salon met haar waar je happy van wordt. Haarhuis werkt alleen met duurzame producten van topkwaliteit."
Adres: bosstraat 3, 1731sb Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224751108
Stad: Winkel
Route: bosstraat 3
Postcode: 1731sb



op zoek naar gerelateerd: Haarhuis Den Haag, Het Haarhuis Arnhem, Haarstudio S, Kapsalon Nieuwe Niedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarstudio S Haarstudio S 723 meter Ik kom hier al 22 jaar. Nog altijd tot volle tevredenheid.
Recensies
Paar maanden geleden bij Haarhuis geweest. Sfeervolle kapsalon, erg goede koffie, leuke en gezellige kapster, maar ik was niet tevreden over mijn kapsel en daar kom je uiteindelijk toch voor. Alles was eigenlijk mis: de lengte, het model en niet gelijk geknipt. De prijs vind ik ook erg hoog. Erg jammer want de salon is top.
Fijne kapsalon, leuke en vriendelijke kapsters, heerlijke koffie. Goede sfeer. Altijd tevreden. Kortom aanrader!
De fijnste kapsalon waar ik ooit ben geweest. De salon is niet alleen mooi maar de meiden zijn ook onwijs vriendelijk en professioneel. Ze denken heel goed met je mee maar zijn ook realistisch in wat mogelijk is ook met de gezondheid van je haar in het achterhoofd. Ik kijk er altijd weer naar uit om naar de kapper te gaan omdat het voelt als een cadeautje voor mezelf. Alles aan deze salon klopt en ik wil nooit meer anders!Services: Haarstyling
Weer helemaal in de watten gelegd. Nooit meer een bad Hair Day als je naar Haarhuis gaat. En dan die heerlijke koffie en fijne ambiance. Altijd weer een heerlijk uitje. Ook voor kinderen wordt de tijd genomen en bekeken wat het beste past.
Marloes is een ster in kleuren! Ik wil altijd weer wat anders en ze denkt altijd met me mee. Ook heerlijke koffie. Bezoekje is echt een traktatie! Ik rijd altijd het halve land door voor een afspraak.
Goede sfeer, lekkere koffie en uiteraard een goed team. Ieder bezoek voelt als een kleine wellness ervaring. Zeker aan te raden!!
Fijne sfeer, vriendelijke en vakkundige service. Je wordt in de watten gelegd. Heerlijke koffie/thee met iets lekkers en een verrukkelijke hoofd massage tijdens de wasbeurt zittend op een massage stoel. Eigenlijk wil je er elke dag even naartoe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid