facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haardhout Westfriesland

Haardhout Westfriesland

Info

Firma van der Aarde verkoopt het jaar rond droog, gekloofd haardhout van diverse houtsoorten, zoals fruitboom-, eiken-, berken-, elzen, etc.

Geschiedenis

Firma van der Aarde verkoopt het jaar rond droog haardhout van diverse soorten hout. Eik, fruitboom, els, berk, etc. U kunt niet kiezen? We verkopen ook gemengd hout. We geven u graag advies welk houtsoort geschikt is om aan uw wensen te voldoen.

Kom gerust eens kijken op zaterdag aan de Hout 13 in Hem.
We bezorgen enkel in het gebied Hoorn - Enkhuizen tegen meerprijs. Het heeft onze voorkeur dat u het zelf komt halen, omdat u dan ziet wat u koopt. Voor € 5,- per bestelling, kunt u gebruik maken van onze aanhanger.

Adres: De Hout 13, 1607 HA Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 24801559
Stad: Hem
Route: De Hout 13
Postcode: 1607 HA



op zoek naar gerelateerd: Haardhout hem, Hetsen haardhout, Haardhout Venhuizen, Haardhout kopen, Haardhout onderdijk
Recensies
Perfecte levering van 2 kub en netjes op afgesproken tijdstip. Heel blij met dit bedrijf!
Prima ervaring, netjes op de afgesproken datum en tijd geleverd. Vriendelijke en vakkundige chauffeur en ik denk tevens eigenaresse.
Perfecte levering van 2 kuub haardhout. Stipt op de afgesproken dag en tijd geleverd.
Helaas is de regio waar bezorgd wordt wel wat gekrompen. Maar als je er als dochter alleen voor staat na het plotseling overlijden van je vader, is het wel dapper om toch door te gaan. Dan maar dichter bij huis. Succes en sterkte
In eerste instantie was er te weinig hout gebracht, maar na 1 telefoontje naar pennekamp toe, kwam dat weer in orde. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd vrij snel een extra lading bezorgd van fraai hout
Zeer vriendeljke man, keurig op de afgesproken dag geleverd en los gestort. Mooi hout, goed schoon en goed gedroogt! Eerljke man! Een aanrader.
Prima, op de afgesproken dag vroeg geleverd. Goede service, vriendelijke mensen.
Levert meneer Pennekamp nog haardhout? Ik krijg hem al tijden niet meer telefonisch te pakken....
Hout ziet er goed uit en wordt los gestort asn huis geleverd vriendelijke behandeling
Goed gedroogd gemixt haardhout. Lekkere jofijale man die het bezorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid