facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haardhout West-Brabant

Haardhout West-Brabant
"Haardhout Woensdrecht streeft naar een complete en snelle levering van verschillende houtsoorten aan een scherpe prijs en een goede klantenservice"
Adres: Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0613743663
Stad: Wouwse-Plantage


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VOF van Aert-Koolen VOF van Aert-Koolen 5 km Was aan overkant op no 20 super gezellige activiteit samen met bromfietsclub nozems
Recensies
Door de snelle levering zitten we er weer warmpjes bij! Wij bestellen zeker nog eens bij Haardhout Woensdrecht!
Top leverancier; duidelijke info op de website, prima communicatie bij vragen, gemakkelijk een afspraak kunnen maken en keurig op tijd geleverd. Met behulp van grote kruiwagen alles binnen de kortste keren in het houthok; mooie kwaliteit eikenhout. Een aanrader! Laat de winter maar komen!
Fantastisch mooi hout mogen ontvangen . Mooie grote stukken en ovengedroogd essenhout. Mooie prijs kwaliteitsverhouding. En tot het houthok geleverd. Eindelijk een goede hout leverancier in de buurt! Thanks Kevin. Je bent voorlopig niet van ons af!!!!!
Hele goede service. Keurig op tijd het hout netjes tot in het houthok gebracht. Mooi eiken, stukken van ongeveer 25 cm. Zeker de moeite om hier je hout te bestellen.
Afgelopen week voor het eerst bij Haardhout Woensdrecht besteld. Vrij snel werd na mijn bestelling contact opgenomen voor de aflevering. De afspraak “levering tot aan je houthok” staat bij Haardhout Woensdrecht. Omdat mijn woning geen doorgang heeft waar de pallet door heen kan heeft Kevin met de kruiwagen het hout in mijn tuin gereden. Prima service! Deze winter kan ik weer vooruit en tot volgend jaar!
Het was een verrassende makkelijke manier om te bestellen en, niet het minst belangrijke: de service was enorm. Voor Kevin was geen moeite te veel en het hout lag vlug op zijn plaats. Uiteraard kies je in de eerste plaats op de prijs en daar is Haardhout zeker de winnaar. Een abslotute aanrader!
Super service op afgesproken tijd afgeleverd en eigenaar hielp mee om in de tuin te brengen
Donderdag besteld, zaterdag in huis. Prima aflevering tot in de garage. Topservice!! Hout kwalitatief uitstekend. Als deze stapel weg is gestookt, bestel ik zeker weer een nieuwe pallet bij Haardhout Woensdrecht!!
Hele goede service, snel geleverd tot aan de houtopslag, met hulp bij het stapelen. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden. Mooi hout. Ik ben heel tevreden.
Zakken pellets gekocht super service en ze branden goed! Wij komen de winter wel door zo. Haard-Woensdrecht bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid