facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haardhout-Hofman

Haardhout-Hofman

Info

Haardhout-Hofman is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de verwerking en verkoop van openhaardhout.

Adres: Odoornerstrat 16A, 7918 Ees
Telefoonnummer: 0642654649
ln.namfoh-tuohdraah@ofni
Stad: Ees
Route: Odoornerstrat 16A
Postcode: 7918



op zoek naar gerelateerd: haardhout emmen, haardhout kopen, haardhout drenthe, 123 haardhout, wubs haardhout, groothandel openhaardhout, haardhout borger, haardhout noordbroek
Recensies
Bestelproces super eenvoudig. En een prima prijs! Keurig doorverwezen door een medewerker naar Niek. Hij belde onmiddellijk terug. Hout wordt komende week geleverd. Ik ben benieuwd!
Sinds een paar seizoenen leverd de firma Hofman mijn hout/pellets aan huis. Vanmiddag weer een halve pallet ontvangen en even assistentie gehad om alles opgeruimd te krijgen. Ik kan deze club van harte aanbevelen, een goed product, service gericht, alles keurig op tijd en volgens afspraak bezorgd. We zijn 9 maanden verder...... Vanmiddag een pallet met pellets ontvangen, toch maar even een buffertje aanleggen met het oog op de komende winter en de onzekerheid m.b.t. beschikbaarheid richting de winter. Met assistentie van één van de medewerkers van Hofman ligt het weer keurig opgestapeld in de schuur. Fijn bedrijf, goed product en ondanks deze onzekere tijden vlot geleverd.
Superieur product én service. Twee keer besteld, twee keer snel bezorgd afgelopen vrijdag zelfs dezelfde dag!!!. Hout heeft weinig schors, is goed droog, heeft precies de goede maat en de prijzen zijn gewoon geweldig. Een top bedrijf.
LOMP!! 2 kuub ovengedroogd eiken besteld en keurig volgens afspraak geleverd. Echter we hebben er niets aan. Te lang, te lomp en niet droog: volgens de site zijn los gestorte stukken 28-30 cm. slechts 5 blokken voldoen eraan de rest is 34+. kloofwerk is minimaal en veel stukken voelen nog vochtig aan en heb ik nu ander hout nodig om de boel in brand te houden. na telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik maar door had moeten geven dat ik kleinere blokken wil...aan informatie op de site heb je dus niets. 1 x nooit weer!
Prima contact als we in de buurt zijn op de camping en hout nodig hebben voor een leuk vuurtje. De netten zijn goed.
10 kuub laten bezorgen,de jongens waren er om 8uur en om 9.15 alles gestapeld en aangeveegd. Super goed zeker aan te bevelen.
Vanmorgen coniferen weg gehaald door Stefan en zn ploeg geregeld door Hofman. Top geregeld en gedaan. Dikke pluim.
Goed bedrijf komt afspraak ook na top gewoon
Veel mooi hout gezien door een dichte hek. Niet open... blijkt alleen bezorging te hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid