facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haar Sieraad

Haar Sieraad

Info

Haar Sieraad dè winkel voor al je sieraden, horloge's en accessoires, en is hèt adres voor alles op het gebied van professionele haarverzorging.


Geschiedenis

Haar Sieraad, de winkel met een ruime sortering en deskundig advies. De eigenaresse is een specialiste, met jarenlange ervaring in het opleiden van kapsters en het leiding geven in diverse kapsalons. Zij is bij uitstek de professional die luistert naar wensen van de klant, de conditie van het haar in ogenschouw neemt en een passend advies kan geven. Haar Sieraad verkoopt alleen professionele haarverzorgingsproducten van gerenommeerde merken. Het assortiment bevat de beste kleurproducten, de nieuwste stylingproducten, uitgebalanceerde verzorgingsproducten en een ruime collectie stylingproducten.

Adres: Kerkbuurt 22, 3361 BJ Sliedrecht
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 22
Postcode: 3361 BJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: haarsieraad bruiloft, haarsieraad kopen, haarsieraad zilver, haarsieraad bruidskapsel, haarsieraad goud, haarsieraad festival, haarsieraad bruid, haarsieraad webshop
Recensies
Via de webshop een aankoop gedaan. Haar sieraad laat weten wanneer je aankoop niet tijdig wordt bezorgd en kijkt naar alternatieven. Erg vriendelijk, behulpzaam en welwillend om voor het ongemak korting te geven! Geweldig!
Super leuke winkel en aardig personeel en goed gehopen :
Leuke zaak, met leuke oorbellen ringen en alle kappersproducten die je maar nodig te hebben. Goed advies en gezellige verkoopsters, was ook in coronatijd goed geregeld. Nu weer geweest en weer een uitstekend advies gehad over verkleuring hoe het te doen met welke kleuren. Geweldige mensen nogmaals.
Leuk assortiment. Klantvriendelijke medewerkers
Wat een lieve dames, wat een goede service. Wat fijn dat ik langs mocht komen en jullie een vervangende ring hebben samengesteld. Toptoptop.
Fantastische winkel met haar benodigdheden en super mooie sieraden en accessoires. Het is er altijd heel gezellig. En hebben goede service
Een klein zaakje en daarom spullen dicht op elkaar, maar laat dit u niet tegenhouden om naar binnen te gaan. Mooie sieraden en armbanden ook voor mannen. Heel vriendelijk personeel en erg goed op de hoogte van de laatste mode. Top geholpen en alles mooi ingepakt.
Zeet goede hulp en advies bij een heel leuk assortiment! Super leuke winkel! #aanrader
Fijne winkel, goed geholpen en ruime keuze voor leuke prijzen. Zeker een aanrader je in de buurt bent
Heel aardig personeel, zijn oprecht en geïnteresseerd. De kappers benodigtheden zijn scherp geprijst en de sieraden ook. Ze heeft mooie en apparte sieraden. Echt een leuke winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid