facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haan Tankstation Donkersloot

Haan Tankstation Donkersloot
Adres: Voorzand 2 , Ridderkerk 2984 BH, NL
Telefoonnummer: 0180 497 651
Stad: Ridderkerk
Route: Voorzand 2
Postcode: 2984 BH


Openingstijden

Maandag: 06:00-23:00
Dinsdag: 06:00-23:00
Woensdag: 06:00-23:00
Donderdag: 06:00-23:00
Vrijdag: 06:00-23:00
Zaterdag: 07:00-23:00
Zondag: 08:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: de haan wasstraat ridderkerk openingstijden, haan tankstation breda, de haan ridderkerk wasstraat, de haan tankstations hoofdkantoor, de haan tankstation, haan minerale oliën, tankstation de haan spaaractie, de haan ridderkerk telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esso Esso 657 meter Ruime tankstation en de shop is erg ruim en best groot assortiment aan producten. In ...
Recensies
Erg druk om de auto te wassen.
Gewoon een goed tankstation en wasstraat Kom er speciaal voor uit Dordrecht.
Mijn vaste tankstation. Behalve tanken was ik er ook mijn auto. Vroeger gewoon hun punten spaar kaart gebruiken voor een wasbeurt nu moet je online een "loyalty voucher" kopen en uitprinten, wat een drama voor een oude man die niks met computer heeft. Lekker milieu vriendelijk ook maar niet heus. Papier, inkt.... Drama!!
Fijne wasstraat waar je met een langszaam tempo via een band doorheen getrokken wordt. Voorwas door een wasstraat medewerker met de hogedruk. Dus lak blijft mooi ook omdat de borstels en doeken in de wasstraat regelmatig worden vernieuwd.
Wasstraat is hier beter dan die Bobs rommel..
Mooi groot tankstation met uitgebreide winkel. Koffie is prima.
Prima tankstation. Schoon en ruime winkel . Ook beschikt het over een aantal wasplaatsen, stofzuiger plaatsen en wasstraat. Binnen broodjes en diverse snacks te koop en uiteraard een bakje koffie.
LPG is hier helaas altijd erg duur. Verder top tankstation. Nette en schone uitstraling met een zeer uitgebreide shop met alle ruimte van de wereld.
Goede wasstraat auto lekker schoon. Vriendelijk personeel.
Wasstraat is sinds dat deze vernieuwd is zeer slecht geworden. Heb van de week de duurste wasprogamma genomen 14.95 en mijn auto was op sommige plekken nog vies onder andere de motorkap en achterklep hij slaat gewoon stukken over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid