facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haaksbergen. Wist u dat?

Adres: 7481VP, 7481VP Haaksbergen
Telefoonnummer: 0642141396
Stad: Haaksbergen
Route: 7481VP
Postcode: 7481VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kulturhus Haaksbergen Kulturhus Haaksbergen 14 km Vandaag start WAK..Amateur kunst. Helaas erg weinig ruimte voor de schilderijen, ma...
Recensies
Vanaf de parkeerplaats bij de Wakel een heerlijk wandelgebied. Af en toe gebruiken wandelaars en fietsers hetzelfde pad,soms is het gesplitst. Diverse routes zijn mogelijk in combinatie met Buursemeertje of gebied bij de Steenhaarplassen. Honden mogen mee mits aangelijnd!
Mooi natuurgebied! De routes zijn heel duidelijk aangegeven. Wij hebben de gele route gelopen, die is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Dit is één van de mooiste wandelgebieden in de buurt van Enschede. Erg gevarieerd. Je loopt over diverse paden tussen de heide en tussen de ondiepe meertjes. Erg mooi.
Mooi natuur, goede wandel routes. Je kan hier heerlijk wandelen.
Prachtig gebied om te fietsen of wandelen. Heerlijk rustig en veel kans om wild te spotten. Ook zonder reeën prachtig.
Prachtig gebied om te wandelen met mooie natuur.
Wat is de natuur prachtig rond Haaksbergen.
Één van de mooiste plekken van Nederland. Op Zondag is het wel druk met mensen die allemaal willen genieten van de natuur.
Prachtig wandel gebied rond Haaksbergen. Waar heide en bos elkaar afwisselen. De vele parkeerplaatsen zijn tevens startpunten voor meerdere wandelingen van diverse afstanden. De routes zelf zijn aangeduid met gekleurde pijlen die bij een bepaalde afstand horen.
Mooie rustgevende en afwisselende natuur en duidelijke aanwijzingen voor diverse wandel en fietsroutes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid