facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haaglanden Medisch Centrum- Bronovo

Adres: Bronovolaan 5 , Den Haag 2597 AX, NL
Telefoonnummer: 088 979 7900
Stad: Den Haag
Route: Bronovolaan 5
Postcode: 2597 AX



op zoek naar gerelateerd: HMC Bronovo, Lijnbaan 32 Den Haag, Ziekenhuis Den Haag, HMC inloggen, HMC Den Haag, HMC Westeinde Den Haag telefoonnummer, Mijn HMC, HMC Contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jutters De Jutters 2 km
HMC Westeinde HMC Westeinde 3 km Ik respecteerde de smaak, het respect en de reinheid, en ik ben blij dat ik mijn vrou...
De Jutters En De Banjaard De Jutters En De Banjaard 5 km Grootste vriendjes van jeugdzorg, blijf zo ver mogelijk vandaan van deze stichting!
Recensies
Raar om een review te schrijven over een ziekenhuis? Misschien, maar ik doe het wel. Want in het Bronovo is het gewoon altijd gezellig koffie drinken na een behandeling of bezoek aan een polikliniek. Hoe heet dat ook al weer? "Het onaangename met het aangename combineren", toch?
Ziekenhuis is goed hoor. Personeel bij bloedafname super lief en harde werkers niks ten nadele van hen. Alleen ik kwam met hulphond. Totaal 4x aangesproken dat er geen honden binnen mogen. Dat snap ik ook wel. Maar zou fijn zijn als personeel eerst kijkt naar het speciale jasje wat hij draagt voor ik een schreeuw hoor dat er geen honden binnen mogen. Maakt t ziekenhuis bezoek niet echt relaxed. Terwijl de hond me juist helpt rustig te blijven.
Geef Nul sterren maar dat kan helaas niet! Bij de balie van polikliniek Urologie HMC Bronovo is de patiëntvriendelijk ver te zoeken. Afspraak maken met een verwijzing kunnen ze daar ook niet. Ik werd gewoon terug verwezen naar mijn huisarts! We doen niks want we weten niks mentaliteit. Ik heb via het e-consult gevraagd om een noodzakelijke afspraak bij de radiologie via de urologie. Deze had ik 2 dagen geleden gesteld via e-consult. Er is toen op geantwoord dat het in het spreekuur van de uroloog op d.d 25 januari zou worden gezet. Ik kwam daarom ook rond 16u langs op 25 januari op de polikliniek Urologie bij HMC Bronovo om te weten wat er besloten was, zodat ik dan passende maatregel kon nemen. Het zou eerst niet kunnen werd er verteld , want ik zou een regulier verwijzing hebben en een noodzakelijke afspraak zou niet kunnen. Dit ook zonder met de arts te hebben gesproken. Na uitleggen: Ik zou moeten afwachten en werd ook niet bij gezegd wanneer ik een antwoord zou gaan krijgen. Uitzoeken kost teveel moeite. Artsen hebben te druk. Er komt opeens een andere persoon bij de balie mee bemoeien. Iemand die nog onwetender is. De arts zou ook niet daar die dag zitten. Iedereen zou te druk hebben. Wachtkamer is wel helemaal leeg. Uitzoeken wat er besloten is kost teveel moeite. Ze hebben geen zin om uit te zoeken wat er besloten is. Mevrouw die bijgekomen is de boel aan het escaleren en wil ook dat ik vertrek anders gaat ze beveiliging bellen. Ik zit nog steeds zonder antwoorden. Er wordt stiekem beveiliging gebeld. Je voelt je dan erg niet erg welkom meer in HMC Bronovo. Doe hier wat aan HMC. De personeel die daar zit zijn onkundig voor de functie die ze daar zitten. Datum van incident: 25 januari 2023
Ik hoop zeer dat dit ziekenhuis nooit hoeft te sluiten. Het heeft zo'n prettige sfeer! Alleen al die sfeer maakt dat je hier herstelt. Ik vraag me af of ziekenhuisbestuurders daar wel eens naar kijken. Natuurlijk, je moet niet in het hele land overal ingewikkelde ingrepen doen. Dat vraagt ervaring. Maar hoeveel % moet je om die reden concentreren? Misschien 10%? 20%? De rest komt zo vaak voor dat je het overal kunt blijven doen. en dan maakt het heel erg uit of je in zo'n fijn ziekenhuis als Bronovo geholpen kan worden. In plaats van zo'n groot ziekenhuis als het Westeinde waar de sfeer grootstedelijk en onpersoonlijk is. En daarmee niet bijdragend aan de genezing van de patiënt. En daar gaat het toch om.
Een ziekenhuis waar je ver weg uit de buurt moet blijven. De artsen nemen je niet serieus…. En ze maken hele domme grappen om je klachten. Zulke artsen wens je precies hetzelfde toe. Ben ik benieuwd als er nog dan grapjes gemaakt kunnen worden. Je klachten worden ook gewoon genegeerd vieze vuile racisten.
Ik sta verbaasd van het personeel wat rondloopt op het HMC Bronovo. Ethische waarde en normen waren zeer ver te zoeken, evenals de term begrip. De baliemedewerkers van de bloedafname hebben zeker een tekort aan respect en spreken de Nederlandse taal amper. De baliemedewerkers wouden mij niet helpen en gaven aan dat het ze niets kon schelen. Geduldig gewacht op de beveiliger en de manager, ze gaven aan dit 'intern' op te gaan lossen. Tot heden helemaal geen terugkoppeling gekregen en/of excuses.
Fijne ziekenhuis waar het personeel graag meedenkt in een zo soepel mogelijk proces van je behandeling. Beetje jammer dat de dagpoli bij infuus, niet tegelijkertijd ook bloed afnemen meer doet. Dit is erg omslachtig om nog apart een afspraak voor te moeten maken.
Vriendelijk ontvangst bij de receptie, verplegend personeel ook zeer vriendelijk en vakkundig. Mooie schone kamer
Geen goede ervaring met de gynaecoloog dhr . Wijngaarde. Neemt patiënten en zijn werk niet serieus. Zulke artsen horen niet bij de zorg! Hier zou echt vanuit de organisatie gekeken moeten worden.
Zit nu al 27 minuten te wachten voor Jan met de korte achternaam. Antwoord waarmee je het moet doen: Om u goede hulp te verlenen kan het zijn dat afspraken voor u uitlopen. Morgen lekker uitslapen en een paar uur later naar werk, zodat ik goede service kan verlenen. Kijken hoe de klant daarop zal reageren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid