facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HAA Assurantie Advies

HAA Assurantie Advies

Info

HAA Assurantie Advies adviseert MKB-ondernemers, agrarische ondernemers en particulieren op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.



"HAA Assurantie Advies is eind 2018 opgericht door Rob Hendrix en staat voor een gedegen advies en persoonlijke laagdrempelige benadering.Eerlijk advies, een gezonde discussie en persoonlijke betrokkenheid met als doel een goede nachtrust voor de ondernemer, dat vinden wij geweldig. Ons kun je midden in de nacht bellen als er problemen zijn!"
Adres: Witveldweg 100, 5961ND Horst
Telefoonnummer: 0652568003
Stad: Horst
Route: Witveldweg 100
Postcode: 5961ND


Recensies
Ik kan de adviseurs van HAA zeker aanbevelen. Ze weten waar ze het over hebben, denken proactief met je mee en je krijgt een eerlijk advies. En daarnaast; ze komen hun afspraken na. Echte professionals.
Voor zowel privé als met ons bedrijf Archery Service Center Horst hebben we onze verzekeringen lopen bij HAA. Ze werken snel en accuraat, duidelijke uitleg en vooral een persoonlijke benadering! En das kei fijn! Groetjes van Johan en Mary
Rob en zijn team helpen mij zowel privé als zakelijk met alles waar ikzelf heel weinig van af weet: verzekeringen. Korte lijntjes, duidelijkheid en persoonlijk contact, dat is voor mij HAA Assurantie Advies.
Altijd snel, correct, kundig en zeer vriendelijk. Zeker aan te bevelen.
Fijn bedrijf met goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid