facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ha-Ra Bouwman

Ha-Ra Bouwman
"Bouwman Aanhangwagens in Assen is úw specialist in aanhangwagens, motortrailers en onderdelen. Of u nu wilt kopen of huren: u vindt altijd de aanhanger of motortrailer die u nodig heeft in ons ruime assortiment of in onze grote verhuurfloot. Bekijk onze aanhangwagens en motortrailers online en neem contact met ons op om u te laten adviseren door onze professionals!"
Adres: Stedehof 31, Assen
Telefoonnummer: 06-11372902
Stad: Assen
Route: Stedehof 31


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SuperMirthe's Lichtpuntjes SuperMirthe's Lichtpuntjes 6 km Wat ooit begon als authentiek kaarsenatelier in Assen, waar van kaarsresten nieuwe ka...
Recensies
Zeer vriendelijk! Er werd zelfs een oplossing gezocht voor een door onszelf gemaakte fout. En toen we de aanhanger op kwamen halen en er nog graag een extra accessoire op wilden hebben, staken ze onmiddellijk de handen uit de mouwen en monteerden ze het gelijk, terwijl wij een kop koffie kregen. Helemaal top dus!
Top bedrijf, zeer vriendelijke mensen. Prachtige trailer gehuurd voor onze jaarlijkse motorrit in Spanje
Supersnel een aanhangwagen nodig ? Dan ben je hier op het juiste adres. Geen gedoe, of ellendig lange formulieren invullen. Vriendelijke mensen, en goed materiaal.
Makkelijk reserveren, goede prijs en goed onderhouden aanhangers. Prettige service
Goede service en mooie nette aanhangers en niet te duur
Zeer betrouwbare aanhangers, goede service, goede prijs-kwaliteit
Voor het eerst een aanhanger hier gehuurd en voor herhaling vatbaar. Goede kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs.
Goede prijs en wordt fijn meegedacht. Bij de aanhanger nog even kort uitleg gekregen en toen kon hij zo mee. Aanhanger in zeer goede staat en prettig om achter de auto te hebben. Bedankt!
Zo af en toe een aanhanger nodig en dan kom je al gauw bij Bouwman uit, want; prima prijzen maar vooral uitstekend materiaal en dito service! Eenvoudig dag- of dagdeel reserveren via de website met korting . En of je nu naar de stort moet, de buurvrouw moet verhuizen of flink inkopen gaat doen; Bouwman heeft er een aanhanger voor!
Mooie aanhanger gekocht voor de motor. Super aardig personeel en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid