facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H2O on show

H2O on show

Info

Aquarium Speciaalzaak Musselkanaal

Geschiedenis

Een Levend schilderij
iets waar mensen uren naar met veel plezier naar kunnen kijken.....
Dat is, vinden wij, hoe een aquarium het beste omschreven kan worden. logisch is dan ook dat veel mensen graag een aquarium willen hebben.
Als blikvanger voor hun bedrijf, wachtkamer of restaurant. maar ook in huis bijvoorbeeld.



"Aquarium speciaalzaak, installatie en onderhoud, verkoop van aquaria, aquarium producten, vissen en planten."
Adres: Sluisstraat 146, 9581JH Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0657708926
Stad: Musselkanaal
Route: Sluisstraat 146
Postcode: 9581JH


Recensies
Leuke winkel als je van aquaria houd. je word vriendelijk geholpen, door Marcel. Die duidelijk verstand heeft van zaken en eerlijk zijn mening geeft over wat te doen en niet te doen. Ben blij dat deze winkel daar gekomen is.
Helaas gaat deze fantastische winkel er mee stoppen. Ik ben er helaas pas gekomen door verhuizing en toen dit bekend werd. Ik vind het een groot gemis voor winkels op Aquarium gebied. Een zeer begane, gezellige en deskundige eigenaar. Met veel kennis en een mooie breed gesorteerde winkel.
Zeer kundig advies, smeert je niet gelijk het duurste aan. Levert kwaliteit en is niet duur. Sympathieke eigenaar. Aanrader dus!!
Ik heb hier een aquarium gekocht en heb hele nuttig en eerlijke informatie gekregen van a tot z Ook kwa indeling en van welke vissen bij elkaar kunnen en welke niet. Ook ben ik zeer.tevreden over de eerlijkheid. Zo gaf hij aan niet alle planten in één keer er in te plaatsen en ook niet.alle vissen tegelijkertijd erin te doen de zaak is mischien dan nog niet lang open maar je kunt merken dat de eigenaar zeer zeker weet waar hij het over heeft en staat ook achter zijn werk zelfs naar sluitingstijd kwam hij langs bij ons.thuis om advies te geven ik kan niet anders zeggen TOP Ben zeer tevreden
Geweldig winkel,alles wat je nodig hebt voor je aquariums. Marcel heeft alle tijd voor je en geeft eerlijk advies. Dit blijft onze vaste aquarium winkel.
Zeer klantvriendelijk en deskundig advies. Een hele fijne winkel.
Altijd super advies en goed assortiment. Aanrader voor deze regio
Netjes geholpen en te woord gestaan door de eigenaar met echte passie voor aquaria en vissen
Vriendelijke hulp, en goede info. Showroom nog in aanbouw. Normale prijzen
Marcel is iemand met zeer veel kennis en geeft je goede raad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid