facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H2O Hypotheken & Assurantiën

H2O Hypotheken & Assurantiën

Info

H2O Hypotheken & Assurantiën is een onafhankelijke, persoonlijke financiële dienstverlener voor hypotheken en verzekeringen in Friesland.

Geschiedenis

H2O Hypotheken & Assurantiën is een onafhankelijke, financiële dienstverlener die zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt richt. Wij zijn gespecialiseerd in Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen. Onze vestigingen vind je in Leeuwarden, Franeker en Amsterdam.

H2O is de scheikundige benaming van water. Wij hebben deze naam zorgvuldig gekozen omdat het symbool staat voor de manier wij adviseren. Wij verstrekken onze klanten namelijk 'helderheid' en handelen 'transparant'.

Adres: Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden
Telefoonnummer: (058) 2 037 038
Stad: Leeuwarden
Route: Heliconweg 52
Postcode: 8914 AT



op zoek naar gerelateerd: H2O tarieven, Hypotheek Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypotheek Friesland Hypotheek Friesland 456 meter Woning nummer 3 inmiddels dankzij Peter en zijn team. Wat een toppers! Goed advies, d...
Kamminga Makelaars Kamminga Makelaars 1 km Kamminga Makelaars
Finzie Finzie 1 km Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best pa...
Van Andel Hypotheken Van Andel Hypotheken 2 km Wederom heeft Harry ons weer prima geholpen met onze hypotheek. En dat doet hij al ze...
Robyn's bemiddelings- en administratiekantoor Robyn's bemiddelings- en administratiekantoo... 6 km Het overnemen van bemiddelingswerkzaamheden voor financiële dienstverleners + het ops...
Recensies
Fijn en eerlijk en persoonlijk advies daarvoor kun je bij H2O terecht. Erwin heeft voor ons het hele hypotheek traject zeer vakkundig geregeld. Erwin is accuraat, vriendelijk en professioneel. Namens ons een echte aanrader!
Petje af! In oplossingen denkend en meebewogen met mijn wensen. Niet over 1 nacht ijs, maar wel doorpakken. Is me uitstekend bevallen. Aanrader. Erwin: bedankt en goede zaken verder!
Deskundig, eerlijk advies gekregen van H2O over een nieuwe hypotheek. Heeft ons veel geld bespaard, dank daarvoor! Aanrader!
Patrick heeft alles rond onze nieuwe hypotheek prima begeleid.
eerlijk, no nonsens advies in begrijpbare taal, zeer kundig en meedenkend, oplossingsgericht. Deze staat vanaf nu in ons boekje met aan te bevelen adressen !!
Uitstekend advies, nemen alle tijd voor je en duidelijke uitleg. Alles goed geregeld en komen afspraken na!
Al meer dan 10 jaar onze adviseur en altijd naar volle tevredenheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid