facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H20 esports

H20 esports

Info

Eind 2019 opent in Purmerend een campus voor Creative Tech, esports en Gaming. esports Arena, Gaming Club, VR Gaming Rooms, workspaces, startups, etc.



"Een permanente locatie voor Creative Tech, esports en Gaming in Purmerend Amsterdam Waterland.H20 is het grootste esports & gaming centrum van Europa en zal in het voorjaar van 2020 zijn deuren openen. Het omvat 10.000 m2 gaming arena, coworking & incubator, op een campus terrein met duizenden scholieren.H20 wil een platform worden voor Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech. Esports is een sterke groeimarkt waar jeugd en jong-volwassenen zich sterk mee verbonden voelen. Met H20 Campus brengen we werelden bij elkaar en verbinden we ons nadrukkelijk met opleidingen en onderwijs. Gamers, esporters en influencers zijn de ontwikkelaars van de toekomst.”"
Adres:
Stad: Purmerend



op zoek naar gerelateerd: H2O, Esports Center Amsterdam, Game festival Purmerend, H20 VR, Esports kamp, Werken in Esports, Esports Nederland, Esports stage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Project Support Partners bv Project Support Partners bv 364 meter WIJ ZIJN EEN KLEIN NO-NONSENS DETACHERINGS- EN BEMIDDELINGSBUREAU. NO-NONSENS OMDAT W...
Recensies
Gisteren een erg leuke middag gehad bij H20. Op veel verschillende game consoles kunnen spelen en ondertussen kijken naar het Super Smash event. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Locatie makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid!
Prachtig opbloeiende nieuwe startup hub met digitale en gamebedrijven
Wij zijn hier geweest met een kinderfeestje, We hadden een groep kinderen van rond de 10 jaar en die vonden het geweldig. In 1 1/2 uur hebben ze virtual reality, 2 computer games, een digitaal balspel en auto racen gedaan. Dit kostte 25 euro per kind. Van te voren was er gelegenheid om taart te eten en achteraf hadden we patat met een snack besteld De accomodatie is al erg mooi al is het nog in opbouw. Het was wel redelijk prijzig maar is altijd wel met iets nieuws. Het personeel is heel vriendelijk en leggen alles goed uit. Het eten was van goede kwaliteit 2 kleine minpuntjes. De virtual reality kamer zat in dezelfde gang als een paar kantoren en de stropdas chagrijnen stoorde zich erg aan het enthousiasme en het daarbij horende geluid. 1 van de 2 verplaatsen zou beter zijn. De patat met frikandel/kroket waren best duur 6 euro per kind Had je iets aan deze review? Like m ff hier onder?
Organisatie van het Winterevent erg matig. Weinig behulpzaam personeel, zijn te druk met zelf gamen of sociaal onhandig en ongemotiveerd.
Afgelopen weekend ben ik met mijn band Tala Raga in het Rabo Esports Stadium geweest om onze muziek op te nemen, met super hulp van Joost, Jesper en Johan. We hebben alles opgenomen in een live setting, weliswaar zonder publiek, maar wel op een geweldig mooi podium. Het licht kan daar aangepast worden naar elke gewenste sfeer, daarnaast hangt er een super groot LED scherm waar een video en/of een groot logo op afgebeeld kan worden. Het geluid was top en we konden tussendoor zelfs nog even digitaal sporten en gamen, geweldig!
Mijn zoon Jesse heeft een tijdje terug Fortnite gespeeld bij H20 met zijn vrienden. Hij vond dit helemaal top! Alles werkte super, lekkere gamestoelen, al met al een geweldige middag gehad. Ik was er laatst zelf ook met een vraag over een probleem met zijn PlayStation account thuis. Dit had niets met H20 te maken maar desondanks werd ik er uitermate correct en deskundig geholpen en hebben ze issue opgelost! Complimenten!
Tis echt een top plek om lekker met vrienden te kunnen gamen. Personeel is super aardig en relaxed. Tuurlijk kan je ook thuis gamen maar ik zou eerder hier heen gaan voor de toffe ervaringen
Ik was er vandaag als onderdeel van een bedrijfsuitje. Fantastisch programma, heerlijk gegeten en gedronken en boven alles hele lieve behulpzame vriendelijke medewerkers. Ik wens h20 een hele succesvolle jaar toe na de Corona. Jullie verdienen het !!. Bedankt
Vandaag met mijn vrouw, zoon van 14 en een vriendje ruim 2,5 uur in H20 geweest. Vanwege COVID19 was het rustig, maar ook erg tof. We hebben een Experience gedaan. Super leuk en enthousiast rondgeleid en begeleid door Tom. We hebben met VR brillen Rik's Plank gedaan en virtuele hoogtevrees ervaren, de jongens hebben als heuse Max Verstappen's in profi F1 seats geraced, we hebben alle ballen gooiende fanatiek staan zweten voor een digi wall waarop we bommen moesten raken, en de jongens hebben nog in de Predator room zitten gamen op de meest recente gaming hardware. Wij waren aan lekkere verse koffie toe - die was er ook. Kortom een vette aanrader. En een heel tof integraal concept tussen gaming, top e-sports en creative tech bedrijven. Well done Mattijs, Dirk en jullie teams! Een plek en concept waar Nederland echt trots op mag zijn!
Afgelopen woensdag mocht mijn zoontje zijn feestje bij H20 geven, ze vonden het allemaal geweldig! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid