facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H2 Sanitair Installatie SOEST

H2 Sanitair Installatie SOEST

Geschiedenis

H2 Sanitairinstallatie: tegelspecialist gespecialiseerd in 3 mm tegels

Trend in badkamers, maar ook in woonkamers, of andere ruimtes in huis zijn tegels van 3 mm dik. Het plaatsen van deze tegels of platen, die tot wel 3 meter hoog en 1 meter breed kunnen zijn is een vak apart.

H2 Sanitairinstallatie is een gespecialiseerd bedrijf dat volledig is uitgerust om deze platen tot in de perfectie te plaatsen; zij zorgen voor een perfect gladde ondergrond, minimaal voegwerk, strakke boringen voor kranen e.d., zodat een volledig strakke afwerking gegarandeerd is.

Neem contact op met deze specialisten, gevestigd in Soest voor een maatwerkofferte.

Adres: koningsweg 2-15, 3762ec Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 06-52022415
Stad: Soest
Route: koningsweg 2-15
Postcode: 3762ec


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rodegro Bouw Rodegro Bouw 552 meter "Rodegro Since 2017"
BOS Bouw BOS Bouw 865 meter Uitgebreide renovatie van een tussenwoning laten doen door deze aannemer: riolering, ...
Timmer & onderhoudsbedrijf Kuh Timmer & onderhoudsbedrijf Kuh 1 km Wordt uw huis of tuin wat saai en is het toe aan verandering? Voor mooi en strak werk...
Peter Ouderlandkeukens VOF Peter Ouderlandkeukens VOF 2 km Mocht je overwegen om een nieuwe keuken aan te schaffen, dan ben je hier bij het juis...
Recensies
Vakmensen die onze nieuwe badkamer naar tevredenheid hebben geplaatst. Snel en netjes gewerkt, met een mooi eindresultaat!
Geweldige vakmannen! Flexibel, meedenkend en netjes werkend tegen zeer schappelijke prijzen. Daarbij zijn ze allemaal heel beleefd en aardig! Ben super tevreden met het resultaat en het soepele verloop van de renovatie! Echte aanrader.
Heel deskundig en vriendelijk personeel. Denken goed mee over allerlei praktische zaken. Werken zeer netjes!!! Willen het beste voor de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid