facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H2 Huiswerkbegeleiding

Info

Gericht op leerlingen uit basis en voortgezet onderwijs. Individueel of in kleine groepjes. Thuisbegeleiding ook mogelijk.Meer informatie? Bel 06-10156785.

Geschiedenis

H2 Huiswerkbegeleiding biedt hulp bij het maken en leren van het huiswerk. Dat begint met het maken van een goede planning. Vervolgens komt het 'leren leren': het maken van een goede samenvatting/ mindmap, het oefenen van grammatica, het leren van woordjes bij de talen. Hoe pak je dat aan?

H2 Huiswerkbegeleiding richt zich op het begeleiden van leerlingen, die om wat voor reden dan ook tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Op betrokken en persoonlijke wijze!
Meer informatie? Stuur een mailtje naar
[email protected]



"Bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding richten we ons op leerlingen van het VMBO-T, HAVO en VWO. Ook kunnen bij ons leerlingen van groep 8 terecht die zich alvast willen voorbereiden op de middelbare school. Onze aanpak is er op gericht dat leerlingen op een gegeven moment zelf de discipline en het plannen kunnen opbrengen, zodat zij zelfstandig de 2e fase van de middelbare school kunnen doorlopen.Tijdens het intakegesprek waarbij ouders en leerling aanwezig zijn, brengen wij eventuele problemen in kaart en lichten we ons werkwijze toe. Een belangrijke voorwaarde bij H2 Haarlem Huiswerkbegeleiding is dat de leerling gemotiveerd is en de meerwaarde van huiswerkbegeleiding inziet. De intake duurt circa 30 minuten en is kosteloos."
Adres: Doenssenstraat 2, 5966 PE America
Telefoonnummer: 0610156785
Stad: America
Route: Doenssenstraat 2
Postcode: 5966 PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shorrt Shorrt 127 meter official page
Tielen Metaalbewerking Nederland Tielen Metaalbewerking Nederland 780 meter Tielen Metaalbewerking Nederland al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor RVS en...
JL Racing Support JL Racing Support 872 meter www.joey-37.com - Bedrijfspresentaties - Talent ontwikkeling professionals - Persoon...
Recensies
Wat een fijne plek om je kind zijn huiswerk te laten doen. Het gaf thuis veel rust om me niet met het huiswerk te hoeven bemoeien. Ze houden een goede controle op het huiswerk en afgesproken tijdstippen om aanwezig te zijn. Ook een fijne begeleiding voor vragen over de leerstof en zelfs af en toe studiezondagen met poffertjes . Het thuisfront wordt ook op de hoogte gehouden van de vorderingen en afgehandelde taken. Had ik echt veel eerder moeten doen. Dank jullie wel Manou in het bijzonder! voor het wegnemen van een behoorlijke portie huiswerk stress hier thuis en het klaarstomen voor zijn examens.
Seppe vind het een fijne omgeving en leuke leerplaats alleen hij wordt wel gepest
Mijn kinderen zijn bker bang voor als ik zeg dat ze hier naartoe moeten als ze niet hun best doen gaan ze echt wel werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid