facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H.W. Mollema

H.W. Mollema

Info

Hoveniers- & Bestratingbedrijf H.W. Mollema is een vertrouwd adres voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en projecten.

Geschiedenis

Hoveniers- en Bestratingbedrijf H.W. Mollema is sinds het jaar 2000 gegroeid tot een sterk en vertrouwd gezicht in de provincie Groningen en ver daarbuiten. Een vertrouwd adres in het hogere segment voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en projecten.

Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Slochteren, wordt met een team van 15-25 vakbekwame hoveniers en stratenmakers, voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd.

Adres: Hoofdweg 75, 9627 PB Hellum, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598 431135
ln.amellomwh@ofni
Stad: Hellum
Route: Hoofdweg 75
Postcode: 9627 PB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hovenier groningen goedkoop, hovenier haren, tuinaanleg groningen, mollema groen, hovenier provincie groningen, mollema groningen, certificaten hovenier, hovenier groningen vacature
Recensies
Deze BHV herhalingscursus is zeer proffesioneel verlopen! Dit past zeker in het bedrijfsprofiel alsmede kwaliteit en service.
Goede ervaring met het bedrijf. De medewerkers waren zeer deskundig en bovenal prettig in de omgang, wat ook niet onbelangrijk is als je een lange tijd met elkaar `opgescheept` zit. Alles ging in overleg en met een resultaat waar ik meer dan tevreden over ben!
Top bedrijf. Fijn personeel...afspraak is afspraak
Binnen een dag langsgekomen met goed advies en hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid