facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H.Roos - Autoberging.nl

H.Roos - Autoberging.nl

Info

Autoberging , Pechhulp & Transport

Geschiedenis

Autopech kan ons allemaal overkomen. Vaak hebben we echter geen flauw idee hoe afhankelijk we zijn van ons stalen steun en toeverlaat tot hij het niet meer doet. Dat het kan gebeuren staat vast, of onze auto nu 10 maanden of 10 jaar is, een Nederlander krijgt gemiddeld een keer per 4 jaar pech.

U kunt pech krijgen in de vorm van mechanische defecten aan de motor of elektronica van uw voertuig maar u kunt ook een lekke band rijden, uw lichten per ongeluk een keer laten branden waardoor uw accu leegloopt of, uzelf buiten sluiten met de sleutels in het voertuig of omdat u met uw gedachten ergens anders bent, een tank vol verkeerde brandstof tanken. In al deze gevallen zullen onze ervaren en goed opgeleide monteurs alles op alles zetten om u weer veilig op weg te helpen, danwel door een (nood)reparatie, gele wielen of in het geval van verkeerd tanken het leeghalen van de brandstoftank.

Service verlenen is voor ons een levensstijl en wij zien onze klanten dan ook graag tevreden, en op eigen kracht, wegrijden bij Roos Autoberging.



"Waar uw voertuig stopt , gaan wij verder."
Adres: Plantsoenstraat 13, 2902HL Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-4516705
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Plantsoenstraat 13
Postcode: 2902HL



op zoek naar gerelateerd: Autoberging vacatures, Bergnet bv, Bergnet vacatures, Pechhulp vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InXpress Rijnmond Zuid InXpress Rijnmond Zuid 4 km InXpress Rijnmond Zuid is uw lokale adviseur op het gebied van verzending. Van envelo...
Recensies
Echt top, ze waren er supersnel bij en dachten mee in een snelle, goedkope oplossing. Zou ze iedereen aanbevelen!!Service: Band verwisselen
Wat een een geweldige bergster hadden we...volgens mij remke genaamd. heel vakkundig heeft ze mijn auto kunnen laden...en dit was geen makkelijke klus...ondertussen voorzag ze mij van een sigaretje die ik niet bij had..maar door de schrik erg graag wilde. Een fantastische vakkundige bergster met veel empathie. Mijn auto staat inmiddels veilig bij de garage en word gelukkig kosteloos gemaakt...mijn dank gaat uit naar jou!!Service: Auto wegslepen
Door de vele video's over en van dit bedrijf op verschillende kanalen heb ik sterk de indruk dat dit een van de betere bergingsbedrijven van Nederland is. Mocht het zich voordoen dat ik een berger nodig heb hoop ik door dit bedrijf geholpen te worden.
Aardige gasten. Had pech met de scooter en ze waren bereid om deze op te halen en naar de betreffende garage te brengen. Maar ze gaven ook tips door de telefoon waardoor we de scooter toch aan de praat kregen. Scheelt we weer wat geld.
Top geholpen door ze zeker 5 steren huurauto 7 dagen kunnen lenen tot me eigen auto klaar was ook een beetje dankzij FBTO
Prima service, Jan heeft mijn auto in z’n vrij gekregen en dat was best een klus. Auto opgeladen en naar de RAC gebracht! Netjes, snel en keurig. Bedankt!
Super vriendelijke service! Het duurde wat langer door drukte. Werd keurig gebeld en er werd mee gedacht over oplossingen waardoor het mij zo min mogelijk tijd zou kosten. Nog even een fotootje en belletje dat het allemaal was gelukt en de auto was afgeleverd. Echt heel erg fijn!
Wij kregen te maken met een man die waarschijnlijk z'n dag niet had. Niet bepaald vriendelijk geholpen.
Hele goede en vooral belangerijk super service. Duidelijk en discreet zeker een aanrader. Je zou haast elke dag pech willen hebben!!!! Blijf vooral zo door gaan!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid